TOP 3 locații foarte romantice din afara Europei

Am discutat în articolul trecut despre cele mai interesante locații romantice din Europa, iar în articolul de astăzi vom aborda niște locații dincolo de granițele acestui continent. În momentul în care ești îndrăgostit iar femeia cu pricina este și ea o fire ceva mai romantică, începi să cauți locații din ce în ce mai interesante în care să  o duci și de care să vă bucurați împreună. Haideți să vedem așadar care sunt cele mai romantice 3 locații din afara Europei.

TOP 3 locații foarte romantice din afara Europei

  1. Japonia – copacii înfloriți ai Japoniei, mai ales cei din orașul Kyoto, transformă această destinație în cea mai romantică din lume. De altfel, acest oraș deține chiar un titlu asemănător acordat de marile publicații din industria turismului.japan
  2. Argentina – America Latină este o regiune în care sângele clocotește în vene din cauza pasiunii. Un Tangou excepțional nu vei putea dansa în alt colț al lumii mai viu ca la Buenos Aires. De fapt, acest oraș este un mix între eleganța Europei și seducția Americii Latine.argentina-buenos-aires-tango-legs
  3. S.U.A – mai precis din Statele Unite eu recomand regiunea Kentucky. Este o zonă foarte sălbatică dar foarte frumoasă. Aici ai toate șansele să mergi călare pe un cal și să te bucuri de romantica muzică country de genul Whiskey Lullaby.

    SONY DSC

    SONY DSC

Acestea sunt de departe cele mai romantice 3 destinații din lume. Cu siguranță sunt mai multe de 3 la număr și gusturile diferă destul de mult. Dacă aveți și voi alte idei de destinații foarte romantice din afara Europei, nu ezitați să le lăsați în comentarii.

Reply