Portret de femeie perfectă

Cei care spun că au pornit în căutarea femeii perfecte sunt deseori considerați nebuni pentru că știm cu toții: perfecțiunea nu există. Perfecțiunea este doar un concept inventat de noi oamenii prin intermediul căruia să reușim să explicăm neajunsurile noastre. Toată lumea spune „am nevoie de… pentru a fi fericit”, nu? Foarte puțini sunt însă cei care se declară fericiți deja la momentul vorbirii pentru că așa e firea umană, oricât de multe ar aveam tot nemulțumită este.

Dar cum rămâne cu femeia de lângă noi? Există femeia perfectă sau nu? Sau mai bine zis are rost să o căutăm? Ei bine, femeia perfectă nu există dar există anumite calități ale acesteia care o aduc mai aproape de perfecțiune cu un pas sau doi. În fond și la urma urmei, femeia perfectă diferă de la caz la caz, în funcție de preferințele fiecărui bărbat în parte. În cazul în care sunteți curioși să vedeți un portret de femeie perfectă în viziunea unui gentleman, aveți mai jos caracterizarea acesteia.

Portret de femeie perfectă

Femeia perfectă trebuie să fie un stâlp de sprijin, trebuie să te susțină. Atunci când ai alături o femeie care nu te întreabă absolut nimic, nu este femeia perfectă. Femeia perfectă trebuie să știe permanent în ce stare ești și să vadă mereu cum te poate ajuta.

Femeia perfectă trebuie să te completeze. Atunci când ai alături o femeie pe care o înveți mereu câte ceva dar ea la rândul tău nu te învață absolut nimic, e în zadar. Aceea nu este femeia perfectă pentru tine. Trebuie să existe un oarecare echilibru între cei doi, să se completeze reciproc.

Femeia perfectă trebuie să fie afectuoasă. Dacă ai alături o femeie rece care nu te încurajează niciodată, care nu îți spune niciodată o vorbă bună, lipsită de afecțiune, e clar că nu este femeia perfectă pentru tine. Un bărbat adevărat are nevoie alături de o femeie care este afectuoasă.

Reply