Motivul pentru care femeile frumoase sunt singure, înșelate și nefericite

Societatea românească este plină de prejudecăți. Țara aceasta este genul de loc în care pentru oameni contează și conținutul unei cărți DOAR dacă sunt mulțumiți și de copertă. Eu unul am ajuns la concluzia că în România oricât de mult ți-ar place o fată mai înzestrată de Mama Natură, nu vei avea nici o șansă măcar să o cunoști dacă nu ești și tu cel puțin la fel de bine înzestrat. Cu alte cuvinte, frumoșii cu frumoșii, urâții cu urâții.

Într-o lume normală frumusețea ar trebui să fie sufletul omului, nu chipul. Într-o lume normală conținutul cărții ar trebui să fie cel care contează cu adevărat, nu coperta. Din păcate, țara în care noi trăim nu este una tocmai normală, prostia, îngâmfarea și nesimțirea au dus la apariția prejudecăților și la nașterea cultului frumosului de care eu unul, m-am scârbit de-a dreptul. În țara asta nimeni nu-ți dă o șansă dacă nu arăți bine, nu ai cum să te apropii de oameni, nu ți se permite.

Am luat recent contact cu un caz care nu face decât să confirme ideile de mai sus. Frate, oricât ai da, oricât ai dărui, oricât ai face pentru o femeie frumoasă, ea nu te va băga niciodată în seamă suficient de mult cât să te cunoască sau să-ți dea o șansă. Femeile frumoase vor continua să-și aleagă bărbați frumoși dar mitocani, care le vor înșela la fiecare pas și le vor ține mereu departe de fericire. Și ce mă sperie este faptul că femeile frumoase nici după a 10-a experiență proastă cu un Făt Frumos, nu doresc să acorde o șansă unuia mai puțin înzestrat.

Practic nu contează cât de mult placi o femeie, cât de multe ești dispus să faci pentru ea, nu vei avea niciodată o șansă să demonstrezi pentru că te va ține mereu preventiv la distanță. Mie personal mi s-a întâmplat să umblu după o femeie frumoasă ani de zile, să-i dăruiesc tot ce-am putut și ce-a ajutat-o, să-i spun ce simt pentru ea de multe ori și să-mi povestească mai târziu evaziv că nu e mulțumită de actualul iubit, că ar vrea să-l schimbe dar nu are cu cine. Vedeți? În țara asta dacă nu ești frumos, nu te va lua în calcul niciodată o femeie frumoasă. Poți să-i aduci tu luna de pe cer, va strâmba din nas și se va duce tot la cel care a înșelat-o de 10 ori dar arată bine, ori își va căuta un alt Făt Frumos.

Și ce mă surprinde este faptul că multe femei pe care le cunosc, frumoase, sunt nefericite. Inclusiv cea despre care v-am povestit mai devreme… Umblă așa din floare în floare căutând ceva ce numai ele știu. Curios dacă vor realiza vreodată, în prostia lor, că mofturile și Făt Frumos le vor aduce singurătate, tristețe și nefericire…

Voi ce credeți despre femeile frumoase dar nefericite?

One Response - Add Comment

Reply