3 motive să cumperi centrale termice online

Pentru că sezonul rece se apropie cu pași repezi, e momentul perfect pentru mulți dintre noi să cumpărăm o centrală termică nouă. Nu contează că ați cumpărat un apartament nou care nu are un asemenea aparat montat, că o înlocuiți centrala veche sau pur și simplu doriți să faceți trecerea de la încălzirea pe sobă la cea pe gaze naturale ori curent electric. Important este să aveți acces la cea mai bună ofertă centrale termice online ieftine. Vom discuta în cele ce urmează de ce este mai bine să cumperi asemenea aparate de pe internet, nu de la magazinele de bricolaj în care se vând de obicei.

3 motive să cumperi centrale termice online

  1. Prețurile sunt mai mici, mult mai mici. Luați drept exemplu aceste centrale termice electrice. Pentru apartamente, 6-8 KW sunt mai mult decât suficienți. Gândiți-vă că un boiler folosește cam 2 KW pentru a produce apa caldă, restul de 6 KW rămân pentru căldură ceea ce este suficient pentru spațiile mici din apartamente. Prețurile pentru aceste centrale pornesc de la 1800 RON.
  2. Vei lua legătura cu oameni care chiar se pricep la obiectele pe care le comercializează. Nu știu de câte ori ați ajuns într-un magazin de bricolaj, ați avut nevoie de informații și uneori nu a avut cine să fi le dea, alteori au existat niște puștani care habar nu aveau câte urechi au în cap. Dacă vrei să cumperi un lucru bun, alături de toată instalația aferentă montajului, trebuie să cumperi dintr-un magazin online specializat în asemenea nișă, precum roinstalatii.ro.
  3. Vei avea o gamă largă din care să alegi. De ce să fii nevoit să alegi între 2-3 modele de centrale termice și să cumperi din oraș când poți alege între 10 – 20 de modele de pe internet? Întotdeauna am recomandat să se meargă pe online întrucât aici există foarte multă diversitate. Un magazin din oraș, din cauza spațiului redus, nu va putea niciodată să înșire 30 de modele diferite de centrale termice, de diferite capacități. Într-un magazin online, altfel stau lucrurile.

Reply