Femeia pe care o placi îți cere bani împrumut… Se folosește de tine?

Cred că nu sunt puțini cei care au cunoscut o femeie materialistă, respectiv una care înainte să te întrebe cum te cheamă, te întreabă dacă nu cumva ai putea să o ajuți și pe ea cu o sumă de bani? Ei bine, atunci când umbli după o femeie și primești asemenea întrebări din capul locului, dă-ți două palme și treci singur la colț, în genunchi, pe coji de nucă dacă ai pe-acasă așa ceva.

Sunt de părere că în ziua de azi unele femei chiar nu mai au limită, nici pentru decență nici pentru bun simț, nici pentru tupeu. Cum să vii mă așa să ceri bani unuia pe cale-l cunoști de maxim câteva zile și cu care nu ai schimbat mai mult de 2-3 replici? Nu l-ai întrebat nici măcar cum îl cheamă și începi conversația cu „Ai putea să-mi dai și mie….?”… Credeți-mă că se întâmplă frecvent.

Se întâmplă frecvent și sunt multe asemenea cazuri. Am observat faptul că femeia a decăzut destul de mult ca și cult al personalității în ultimii 15 ani, vorba lui Cheloo, Lumea s-a schimbat. Eu unul nu aș putea niciodată să cer bani împrumut cuiva pe care nu-l cunosc. De asemenea, nu cred că am mai cerut bani împrumut cuiva de cel puțin 5 ani de zile. Poate că am avut nevoie, dar am încercat să rezolv de unul singur, am mai căutat ceva de muncă, am mai răbdat dacă a fost vorba de răbdat.

Atunci când întâlnești o femeie care te întreabă din prima ce lucrezi, câți bani faci pe lună și dacă o poți împrumuta și pe ea, fugi cât vezi cu ochii. Nu merită efortul.

Reply