Din ce cauză femeile din ziua de azi înjură ca la ușa cortului?

E suficient să mergi pe stradă să auzi cum înjură fetele. Nimic nu mi se pare mai odios decât o femeie vulgară, una care scuipă sau una care fumează pe stradă. Dar din ce cauză înjură fetele pe stradă? Că discutăm deja despre fete de 11 – 20 de ani, nu despre femei. Evident că educația este prima la care ne ducem cu gândul. Dacă aceste fete au acasă doi maneliști, nu doi părinți, care la rândul lor înjură ca la ușa cortului, e clar că și ele vor înjura și-și vor băga organe sexuale masculine în tot ce mișcă, cu toate că nu dețin asemenea instrumente de măsură și control.

După educație, de vină pentru vulgaritate mai este și anturajul. Fetele din ziua de azi umblă în cârdășie cu toți golanii. Normal că le moștenesc și limbajul. Atunci când vezi o fată între douăsprezece pule, nu te mai miri de nimic. Te mai miri că fata respectivă pare o țigancă și înjură ca la ușa cortului? Că este o incultă și este de-o duritate ieșită din comun? Fetele din ziua de azi sunt foarte băiețoase, parcă le-a dispărut de tot feminitatea…

Așadar, pe lângă lipsa educației și a anturajului, mai există vreun motiv pentru care fetele din ziua de azi înjură ca la ușa cortului? Ei bine, am putea să mai dăm vina și pe școală, devenită tot mai inutilă. Se pare că nu mai este în stare demult să educe. De fapt, cred că nici nu poți să educi niște copii cărora le lipsesc cei 7 ani de-acasă, dacă de-acasă au fost obișnuiți în acest mod, nu mai ai de ce să te mai miri că există atât de multă vulgaritate în limbaj.

Reply