Ești amator de cărți de dragoste în limba engleză? Iată de unde poți cumpăra cele mai bune volume

Chiar dacă în România există acea senzație că nimeni nu mai citește cărți de dragoste, aș putea spune doar că acest obicei de a citi s-a concentrat din ce în ce mai mult până a ajuns un fel de nișă. Dintr-un obicei național până pe la finalul anilor 90, cititul a devenit astăzi un obicei de nișă pe care-l au însă numai cei cu adevărat inteligenți. Numai cei cu adevărat inteligenți vor conștientiza faptul că cititul le dezvoltă imaginația și personalitatea și vor încerca să cumpere volume scrise direct într-o limbă de circulație internațională (precum cele de aici  https://www.books-express.ro/carti/fictiune-dragoste-romance/fr), fie vorba despre engleză, franceză sau spaniolă.

De ce este indicat să cumperi cărți de dragoste originale, în engleză, de pe book-express.ro?

Nu știu în câte librării din țara asta se pot cumpăra direct volumele originale ale cărților traduse, însă Book-Express.ro vă oferă această posibilitate pentru că de multe ori, știm cu toții cum sunt traduse cărțile pe la editurile din România. De multe ori se ajunge la un ridicol fără margini în care nu se mai potrivește cartea originală cu cartea tradusă în limba română. Dacă vă descurcați să citiți un roman de dragoste în limba engleză sunteți de apreciat, dacă nu, poate că ar fi cazul să începeți să încercați. E un mod destul de interesant de a învăța engleza, vei fi destul de motivat să înțelegi ce se petrece acolo, încât vei sta cu dicționarul lângă tine non stop.

Există și alte tipuri de volume pe book-expres.ro?

Evident, este doar o idee. Ce vreau să subliniez este faptul că există în România librării online precum book-express.ro care-ți pot aduce cărți de dragoste originale. După părerea mea, volumele netraduse sunt de departe cele mai bune din orice librărie pentru că ai acces exact la mesajul original, ne alterat, la expresiile care poate în română nici măcar nu se pot traduce.  Și nu mă refer aici strict la cărțile de dragoste, puteți comanda din această librărie online multe alte genuri de romane, originale, fără să fie alterate de vreo editura românească .

Reply