Când știi că ai insistat suficient asupra unei posibile relații?

Se întâmplă de multe ori să-ți placă o femeie dar ea să nu simtă nimic pentru tine. Ai impresia că trebuie să insiști și începi să insiști dar dacă situația nu se schimbă, cât e bine să insiști? Adică e clar că nu te poți ține după fundul unei femei în speranța că o vei convinge să te placă, la infinit.

Chiar dacă mulți dintre voi ați spune că dacă o femeie nu te place din prima, sunt slabe șanse să te placă după, să știți că lucrurile pot să ia o altă întorsătură pe parcurs. E posibil ca ea să-și dea seama că tu ești de fapt mai interesant decât credea inițial și s-ar putea să-ți dea o șansă.

Există situații în viață în care poți să ajuți pe cineva, poți să te apropii de o anumită femeie fără să o inviți în oraș sau alte nebunii iar în aceste momente, ea te va aprecia mai mult decât inițial. Cu toate acestea, cât este bine să aștepți după o șansă? Când știi că ai insistat suficient?

Ei bine, în momentul în care deja trec luni bune, probabil că nu ai nici o șansă cu femeia respectivă. Dacă te va pasa de pe-o zi pe alta când o inviți în oraș, la fel. Părerea mea este că o femeie care te refuză deja de două ori, nu mai merită atenție. În momentul în care ai invitat-o prima dată în oraș și a spus nu, trebuie să fie un semnal de alarmă pentru tine: nu te place, nu se simtă atrasă de tine. Trebuie apoi să o cunoști mai bine și să mai încerci după ce te-ai convins că ai făcut niște lucruri cu care să-i atragi atenția. Dacă te primește tot cu NU, e clar că nu trebuie să mai insiști, e suficient.

Reply