3 idei pentru a pedepsi pe cei găsiți vinovați de viol

Cred că nu sunt singurul care consideră că în România pedepsele pentru viol sunt mult prea mici. Adică degeaba ia Icsulescu 7 ani pentru viol dacă pentru bună purtare iasă din pușcărie după 3 ani, care de fapt sunt vreo 2 ani pentru că mai scrie cărți pe acolo sau alte minuni.

M-am gândit la cele mai interesante 3 metode de a pedepsi pe violatori, astfel încât să nu mai existe revoltă și indignare când vedem pe la televizor că unii profită de tinere, de minore, de copii și nu pățesc niciodată nimic pe măsura faptelor sale. Haideți să vedem așadar cele mai interesante idei pentru a pedepsi pe cei vinovați de viol.

Evident, plecăm de la premiza că și justiția e corectă și că oamenii chiar sunt vinovați. Că așa, șteoarfe care te cheamă pe la ele apoi te denunță pentru viol ca să te stoarcă de bani, mai există.

3 idei pentru a pedepsi pe cei găsiți vinovați de viol

  1. Tăierea penisului de la bază. Cred cu tărie că a doua oară nu ar mai putea nimeni să mai violeze dacă nu ar mai avea cu ce, nu? Evident, nu mai trăim în Evul Mediu dar este o soluție bună.
  2. Violul în pușcărie. Cred că un individ care violează ar trebui să suporte pedeapsă la fel de dură în pușcărie. Toată pușcăria să treacă pe rând pe la el pe la celulă, să-i facă fundul arșice. Legal zic.
  3. Închisoarea pe viață în caz de recidivă. Există oameni care stau închiși pentru viol câțiva ani apoi recidivează. Ei bine, pentru aceștia cred că închisoarea pe viață i-ar mai potoli un pic. Și cred că ar trebui aplicată această măsură tuturor celor care recidivează în alte domenii.

Reply