3 avantaje pe care le au femeile la angajare, în fața bărbaților

Am citit mai demult un topic pe Facebook despre femeile discriminate la angajare, cum că acestea nu au la fel de multe șanse ca bărbații mai ales dacă discutăm despre domenii cu importanță, despre jocuri destul de responsabile. Există o oarecare urmă de misoginism în mentalitatea unor antreprenori, care nu doresc să lase frâiele companiei în mâinile delicate ale unei femei și veți vedea în cele ce urmează 3 motive pentru care aceștia greșesc. Eu de exemplu nu aș avea niciodată o problemă în a angaja femei dacă sunt competente și veți vedea imediat de ce.

3 avantaje pe care le au femeile la angajare, în fața bărbaților

  1. Femeile sunt mai calme. Femeile nu țipă ca disperatele în momentul în care cineva nu le aduce la timp un raport. Evident, există și femei isterice dar acestea nu prea sunt angajate în funcții importante. Faptul că femeile sunt mai calme, sunt mai predispuse să rezolve problemele mai rapid pentru că nu generează stres în jurul lor precum bărbații.
  2. Femeile sunt mai atente la detalii. Ele sunt cele care se machiază zilnic, cele care sunt foarte atente în oglindă și sunt așa încă de mici. Cred că femeile au o atenție la detalii mult mai bună față de bărbați și că au fost clădite în acest mod ani de zile. Orice antreprenor și-ar dori să aibă oameni cu atenție la detalii pe funcțiile cheie.
  3. Sunt mai zâmbărețe. Atunci când o femeie zâmbește se spune că este mai frumoasă și că răspândește frumusețe în jurul ei. Ei bine, acest zâmbet are un efect pozitiv asupra angajaților și a potențialilor clienți. Cred cu tărie că o femeie care zâmbește transmite vibrații pozitive în jurul ei și o face într-un mod foarte natural.

Reply