Vrei să îndrăgostești o femeie de tine? Iată când poți face asta și ce trebuie să faci mai exact

Nu de puține ori te lovești de un zid în momentul în care placi pe cineva. Șansele ca acea persoană să te placă cel puțin la fel de mult sunt destul de mici și asta din cauza gusturilor. Fiecare om dorește alături persoana pe care o place și cu care este compatibilă. Dacă s-a întâmplat să-ți placă o femeie dar din păcate observi că nu te bagă în seamă ca astfel să ai ocazia să o cunoști și să te cunoască, există câteva sfaturi pe care ți le pot da astfel încât să reușești să-i atragi atenția.

3 sfaturi prin care poți îndrăgosti o femeie de tine

  1. Ai răbdare. Dacă tu te îndrăgostești instant de cineva, e posibil ca celălalt să aibă nevoie de ceva mai mult timp. Trebuie să ai răbdare și să aștepți. Nu trebuie niciodată să te grăbești în asemenea situații. Ai răbdare și vezi cum reacționează în diferite situații. Dacă nu te bagă în seamă la început, sunt șanse să te bage după ce te vede oleacă mai des… Nu ai motive să-i spui ce simți până nu trece o perioadă bună de timp, eventual câteva luni.
  2. Fii impecabil. Femeile sunt atrase de mirosuri și de oameni curați, cum suntem și noi bărbații de asemenea. Ai grijă să ai o respirație proaspătă, să fii curat și să folosești un parfum fin, nu unul de duzină sau unul foarte strident, situat la polul opus. În vremuri, nobilii foloseau asemenea parfumuri pentru a ascunde faptul că nu se spală, așa că ai grijă.
  3. Nu te folosi de copii. Dacă femeia cu pricina are copii, nu încerca să-i intri în grații folosindu-se de aceștia. Nu încerca să devii prietenul copiilor doar pentru a ajunge la ea pentru că nu este ceva moral și nici frumos. Nu trebuie să te folosești de nimeni ca să ajungi la sufletul unei femei, cu atât mai mult de copii. Dacă va vedea că ești corect mai de grabă îți va acorda atenția dorită.

Reply