Vrei o femeie inteligentă? Iată UNDE anume poți să întâlnești una

Să găsești o femeie inteligență în ziua de azi poate să fie pentru unii o misiune aproape imposibilă. Totuși dacă ai ambiția asta, trebuie să știi unde să cauți și unde să nu cauți urme de inteligență. Va trebui să explorezi împrejurimile asemenea robotului Curiosity și să-ți lungești antenele, dar totul trebuie să fie făcut cu cap. Astfel, iată cele mai importante 4 sfaturi pe care eu ți le pot da în cazul în care ești pregătit pentru o misiune imposibilă de genul…

Unde poți să întâlnești o femeie inteligentă? Și unde nu…

  1. Într-un oraș mic de provincie sunt șanse minime să întâlnești o femeie inteligentă. De fapt e destul de dificil să găsești orice urmă de inteligență. De ce? Păi pentru că oamenii inteligenți au aspirații și vor să facă ceva cu viețile lor. Nu vor sta în provincie să se plafoneze.
  2. Femeile care au joburi prost plătite trebuie evitate. Mergem pe principiul dorinței de evoluție. O femeie care lucrează ca vânzătoare ani de zile pe un salariu de mizerie nu are treabă cu inteligența. Așadar evită tot ce ține de patiserii, fast-food, baruri, cafenele, etc…
  3. Femeile independente sunt femei inteligente. Atunci când vei găsi o femeie care se descurcă de una singură, poți să îți faci planul și să o agăți. Asta înseamnă în ziua de azi să fii inteligent: să te descurci de unul singur fără să ceri nimic de la nimeni.
  4. Femeia cu 4 facultăți nu este o femeie inteligentă. Faptul că are 4 facultăți nu înseamnă că este inteligentă. Bine, există cazuri extreme dar foarte rare. De cele mai multe ori, femeile care fac facultăți pe bandă rulantă le fac pentru că nu se pot descurca cu cele pe care le-au terminat deja.

Reply