O femeie serioasă nu o să stea cu cracii în sus cu una cu două

Observ că e la modă să fuți. Nu contează pe cine sau din ce cauză, preocuparea majoritară a tinerilor frumoși și liberi din țara asta e să „dea la buci”, așa, în termen mai popular. Problema este că și fetele din ziua de azi sunt destul de ușuratice, încep să posteze în femei fatale încă de la 12 – 13 ani, nemaifiind probabil virgine de pe la vreo 10 – 11 ani.

De ce este atât de important sexul în ziua de azi, mai important decât sentimentul? Păi pentru că oamenii, tinerii, copiii nu mai au sentimente. Ei nu știu ce-i acela un compliment sau ce-i aia o emoție. Așa este educația pe care o primesc de-acasă. Băieții provin din familii în care tații au amante, fetele vin din familii în care mamele sunt divorțate și au câte un iubit nou/an.

Astfel, în momentul în care  ai de-face cu o generație a exemplului prost, te mai miri că tinerii de maxim 16 – 18 ani nu se gândesc la altceva în afară de futut? Nu au ei minte să se gândească la o relație de lungă durată sau ceva de genul. Ce văd în familie, fac și ei în viața de zi cu zi, preiau aceste obiceiuri fără să vrea și fără să-și dea seama.

Totuși, cei care doresc o relație serioasă, trebuie să știe că o femeie serioasă la rându-i nu va sta niciodată cu cracii în sus așa, cu una cu două. Prea ușor se lasă convinse femeile din ziua de azi, părerea mea. În momentul în care observi că ai de-a face cu o femeie care se lasă convinsă foarte simplu, părerea mea este că aceea nu este o femeie serioasă și nu merită investiția.

Reply