Nu orice iubită poate să fie soție… Iată care sunt diferențele

Să ai o iubită în ziua de azi nu e cine știe ce, dar o căsnicie este cu totul altceva. O căsnicie e mult mai importantă decât o simplă relație pentru că două destine, două drumuri se unesc. În momentul în care decizi că vrei o femeie pentru tot restul vieții tale, e lucru mare și trebuie să fii sigur că ai făcut alegerea corectă pentru că în mod normal, o femeie poate să fie o iubită excelentă dar nu are calități care să o recomande pentru o căsnicie. Vom vedea în cele ce urmează despre câteva semne care-ți vor spune clar dacă femeia cu pricina este sau nu aptă pentru a fi nevastă.

3 semne că iubita ta nu este pregătită pentru căsătorie

  1. Încă adoră cârciumile și discotecile, viața de noapte. În momentul în care te-ai căsătorit, s-a zis cu viața de noapte și cu statul prin cârciumă până la 3 noaptea. După ce o femeie se mărită, are alte atribuții, are o familie. Dacă iubita ta face crize că nu iasă în discotecă într-un week-end, e semn rău.
  2. Are foarte mulți prieteni amici băieți. Eu nu am înțeles niciodată cum poate o femeie să aibă mai mulți amici băieți decât fete. Eu unul nu m-aș simți niciodată confortabil cu această situație pentru că ar interveni gelozia, și nu sunt singurul. Dacă iubita ta este genul de femeie care iasă în club alături de vreo douăsprezece puli, nu e pregătită să fie nevasta unuia singur. Desigur, aia cu încrederea și cu fidelitatea intră pe fir dar totuși…
  3. Nu-i plac copiii absolut deloc. După ce te căsătorești, următorul pas este să faci un copil, doi, trei, etc. Dacă iubitei tale nu-i surâde ideea de a face copii, nu cred că este pregătită să îți fie nevastă. Există cupluri care sunt la 40 de ani și nu au de gând să facă copii și nu le prea înțeleg, nu înțeleg ce așteaptă. Probabil că au rămas blocați într-un univers paralel.

 

Reply