Merită atenție o femeie care are operații estetice? Unde e naturalețea

Am fost întotdeauna un militant al naturaleții. Îmi plac femeile naturale, nu cele care se laudă că sunt frumoase dar în realitate sunt rezultatul a două cancioace de machiaj. Machiajul în sine mi se pare o ipocrizie, cel puțin la modul în care este înțeles și folosit în România. Aici, oamenii sunt mai ahtiați mai mult ca nicăieri după frumusețe. Or ridică la nivel de zeitate și se închină la ea. Totul se rezumă la educație și este rezultatul degradării constante a societății moderne.

Operațiile estetice sunt la mare căutare în ziua de azi pentru că sunt în măsură să corecteze imperfecțiunile chipului sau corpului. Cu ajutorul lor, oamenii devin mai frumoși. Vă dați seama cât de bolnavă este societatea noastră dacă oamenii nu se simt în largul lor așa cum sunt? Să plătească ei mii, zeci de mii de euro doar ca să primească o oarecare validare? Mie unul mi se pare incredibil. Unde mai e atunci naturalețea? S-a dus pe apa sâmbetei cred.

Din punctul meu de vedere, femeile care-și fac operații estetice sunt niște cerșetoare de atenție. Bine, nu vorbesc despre cele care au avut un accident sau ceva de genul și au necesitat chirurgie plastică. Mă refer la idioatele care strâng 1000 de like-uri la poze pe Facebook dar nu sunt mulțumite, ele vor 2000 de like-uri iar singurul mod prin care le-ar putea obține este cu o poză provocatoare la un cur mai bombat, niște sâni mai mari, buze mai faine sau nas perfect.

De ce ai vrea să ai alături o femeie disperată după atenție, după modul în care arată, o femeie care nu vrea altceva decât să fie admirată și pupată în cur de toată lumea nu pentru competențe sau personalitate ci pentru modul în care arată?

Reply