3 idei de afaceri care-ți pot aduce un câștig considerabil

România este țara afacerilor și a afaceriștilor. Nimeni nu prea mai vrea să muncească pentru alții căci salariile sunt destul de mici. Nu cred că este vreo onoare sau vreo mândrie să muncești pe 1000 de lei / lună. Bine, comparativ cu cei care aleg să toace semințe la scara blocului  decât să se ducă la muncă, e o oarecare mândrie să muncești pe 1000 de lei dar nu ne vom ocupa astăzi de această problemă, ci vom analiza 3 idei de afaceri care-ți pot aduce un câștig considerabil.

3 idei de afaceri care-ți pot aduce un câștig considerabil

  1. Fast-Food. Cei care au lucrat la un fast-food cred că pot să confirme că este genul de afacere care are încasări de 1000 de lei/zi destul de lejer. Investiția în echipamente horeca nu va fi foarte mare, adică nu discutăm despre un fast-food de genul KFC sau McDonalds, ci despre ceva mic, local.
  2. Laundromat sau spălătorie de haine. Am observat că încep să meargă din ce în ce mai bine spălătoriile de haine, mai ales cele amplasate în zona căminelor studențești. Pe la facultate nu toți au mașini de spălat iar un laundromat poate să fie o veritabilă mină de aur.
  3. Păcănele. Știu că nu este una dintre cele mai ortodoxe modele de business, dar câteva aparate destinate jocurilor de noroc pot aduce venituri substanțiale. Investiția de asemenea nu este una mare, trebuie doar să ai o locație mai la stradă ca să nu investești în publicitate. Vei fi surprins câți români visează la un câștig venit peste noapte fără muncă și câți sunt dispuși unii să investească în această posibilitate de a se face gogoașă de bani prin intermediul jocurilor de noroc.

Acestea sunt cele mai interesante 3 idei de business prin care poți face niște bani destul de mulți la număr dacă ești și tu serios la rândul tău. Ce înseamnă să fii serios? Adică să nu faci rabat la calitatea aparatelor cumpărate, să plătești oamenii așa cum trebuie, etc.

Reply