Unde te duci dacă te apucă din senin o durere atroce de măsele? La spital la urgențe?

Nu cred că sunt singurul căruia i s-a întâmplat să se trezească în toiul nopții cu o durere atroce de măsele, care nu a trecut nici cu mama Algocalminului. Se întâmplă frecvent să avem probleme cu dantura întrucât nici nu avem prea mare grijă de ea. Dar ce faci atunci când te apucă o durere atât de mare încât tot ce-ți dorești este să ajungi mai rapid la medic? Trebuie să te duci la spital la urgențe? Ei bine, nu… Cel mai bun serviciu de urgențe stomatologice în București se află în tabăra celor de la Clinica Trident. Voi explica în cele ce urmează de ce în momentul în care ai o criză de dinți trebuie să mergi la Clinica Stomatologică Trident, nu la un spital la urgențe…

3 motive să mergi la Clinica Stomatologică Trident când ai o urgență dentară

  1. Fiind o clinică privată, vei fi băgat în seamă. Nu știu câți dintre voi ați fost măcar o dată la urgențe la un spital, tot ce pot să vă spun că oamenii de acolo nu or să te bage în seamă. Nu știu de ce, probabil că nu consideră caz grav pe cineva cu o durere de măsea și poate chiar așa o fi, cine știe?
  2. Fiind o clinică privată, ei fi tratat bine. Spitalele și clinicile de stat au ajuns de speriat. Li s-a dus vestea că te duci să te tratezi de ceva și mai rău te îmbolnăvești pe acolo. Medicii de la clinicile de stat nu prea își dau interesul și de multe ori trebuie să recunoaștem că nici nu se prea pricep.
  3. Plătești la fel ca la stat. Banii pe care-i dai în plic la medicul de la stomatologia de stat îi vei da serviciilor medicale de calitate de la Clinica Trident. Știm cu toții că urgențele nu se plăteasc, că românii plătesc asigurări de sănătate dar nu contează. Când ajungi la medic trebuie să-i dai șpagă dacă vrei să se uite la tine. Așadar, decât să plătești un serviciu de proastă calitate cu șpagă în plic, mai bine mergi la o clinică stomatologică privată precum Clinica Trident un serviciu de calitate.

Reply