Este greutatea corporală un impediment în găsirea unui partener?

Sau de ce grașii își găsesc foarte greu o parteneră, care de cele mai multe ori este la fel de grasă dacă nu chiar mai grasă decât ei.

În ziua de azi, compatibilitatea nu este cea care contează. În ziua de azi, nu sufletul este cel care contează. În ziua de azi, aspectul fizic este TOT ce contează pentru cei care-și caută un partener. Din păcate, lipsa compatibilității este generatoare de instabilitate și relații de scurtă durată și culmea e că nu se poate face absolut nimic în această privință. Acesta este trendul mentalității societății contemporane care nu se poate schimba cu una, cu două.

Dar ce faci atunci când ești gras? Pe grași nu-i vrea nimeni pentru că nu sunt considerați frumoși de societatea contemporană. Prejudecățile ne țin la distanță de normalitate și normalitatea pare să fugă cu pași tot mai repezi de noi în cazul în care nu respectăm dimensiunile normale corporale. Ei bine, atunci când ești gras, ai șanse foarte mici să-ți găsești o parteneră 90-60-90. Bine, cazuri sunt dar destul de rare. Sunt șanse foarte mici să fii unul dintre acele cazuri. În cel mai bun caz îți vei găsi o parteneră pe măsura ta, la fel de grasă ca tine, care probabil te va accepta fiind sătulă de numărul respingerilor pe care le are la activ.

Din păcate, cam acesta este modul în care a evoluat societatea. Nu mai discutăm despre normalitate. Prejudecățile sunt mai active ca niciodată în mentalitatea noastră. Nimeni nu-ți dă o șansă dacă nu arăți bine. Nimeni nu vrea să te cunoască dacă nu arăți bine așa că nu văd cum ar putea cineva să fie interesat de personalitatea sau de inteligența ta din moment ce nu îți acordă ocazia să ieși în evidență cu așa ceva.

Reply