De ce ne este rușine să împărtășim fanteziile sexuale cu partenera?

Fanteziile sexuale sunt greu de împărtășit pentru că de cele mai multe ori nu ai parte de o parteneră compatibilă din punct de vedere sexual. Din păcate, încă mai există femei în ziua de azi care au impresia că sexul oral e cel mai scârbos și prostesc lucru din Univers, iar ele vor ajunge să ardă în pălălaia iadului dacă cumva vor ajunge să facă așa ceva.

Normal că e greu să convingi pe cineva care are anumite prejudecăți sau anumite idei să încerce anumite lucruri noi. Nu avem o mentalitate deschisă către nou. Există din păcate foarte multă prostie și pudicitate în mentalitatea colectivă din România, două trăsături moștenite de la cei care au crescut în comunism. E un fel de îndoctrinare din cauza căreia nu vom ajunge niciodată occidentali.

Din punctul meu de vedere nu trebuie să ai probleme în a împărtăși fanteziile sexuale cu partenera ta. Nu trebuie să-ți fie rușine iar în cazul în care ai nimerit pe cineva compatibil cu tine din punct de vedere sexual îți va fi mult mai simplu. Dacă în schimb ai avut ghinionul să nimeri o parteneră pudică și foarte limitată în gândire în ceea ce privește sexul, vei avea probleme destul de mari în a pune fanteziile în practică. Asta e, un cuplu nu se formează abia după ce trece de testul futaiului, lucrurile nu funcționează așa momentan. Întâi formezi relația apoi urmează să descoperi partenerul.

Poate peste vreo 30 de ani se vor mai liniști apele iar noi vom reuși să avem o gândire ceva mai occidentală. Poate în următorii 30 de ani vom reuși să eliminăm din mentalitate prejudecățile și să fim o societate în care sexul nu va mai fi un subiect de discuție tabu.

Reply