De ce contează pentru bărbați câți au fost înaintea lor

În momentul în care începi o relație nouă, începi să fii din ce în ce mai curios de trecutul fetei. Subit, pentru tine contează câți au fost înaintea ta, dacă le-a făcut sex oral și multe alte tâmpenii de genul. Dar de ce contează atât de mult pentru noi, bărbații, chestia asta? De ce vrem neapărat să știm câți au fost înaintea noastră? Ei bine, există două motive mari și late pentru care un bărbat este interesat de trecutul actualei iubite, după cum urmează:

2 motive pentru care bărbații vor să știe al câți au fost înaintea lor

  1. Bărbații vor să știe câtă experiență în pat au femeile. Bărbații sunt o fire foarte curioasă atunci când vine vorba despre sex. O experiență sexuală foarte bogată poate să atragă uneori, dacă acest concept de „experiență sexuală bogată” se oprește la 7-8 indivizi. Dacă numărul e mai mare, se transformă în al doilea motiv de mai jos.
  2. Bărbații vor să știe dacă s-au pricopsit pe cap cu curva satului. Nimeni nu vrea să aibă de-a face cu o femeie care a avut 50 de bărbați până acum deși poate nu a împlinit 25 de ani. Numărul acestora este oarecum important chiar dacă în realitate, nu poți să verifici dacă ceea ce ți se spune este 100% adevărat. Femeia poate să te mintă și să-ți spună că a avut 3 bărbați, în loc de 30. Nu ai cum să verifici din păcate dar poate ai bafta și dai peste o curvă sinceră.

Acestea sunt cele mai importante două motive pentru care bărbații doresc să știe istoricul actualelor iubite. Contează pentru ei experiența sexuală și faptul dacă femeia este sau nu curva pentru că de la o anumită vârstă în sus, bărbații doresc stabilitate, nu să fie al 51-lea pe o listă.

Reply