Cum îți dai seama că un bărbat te vrea doar pentru sex?

Ești femeie și nu știi dacă cel care-ți face curte dorește doar sex de la tine? Ei bine, stai aproape și citește acest articol. Vom elucida misterul imediat căci există cel puțin 4 semne care te vor ajuta să descifrezi intențiile unui bărbat dornic doar de sex, nu de o relație serioasă, stabilă.

E normal să vrei să știi treaba asta dacă ești genul de femeie care detestă aventurile, care-și dorește o relație serioasă. Haideți să vedem care sunt cele 4 semne ce scot în evidență faptul că un bărbat te vrea NUMAI pentru sex.

4 semne că un bărbat te vrea doar pentru sex

  1. Nu este foarte implicat în discuțiile normale. Atunci când un bărbat nu pare foarte interesat decât de discuțiile ceva mai intime, e clar că omul nu are chef decât de sex. Ai face bine să observi chestia asta și dacă ești femeie serioasă sunt sigur că vei observa la timp.
  2. Discută despre sex înainte să vă vedeți prima dată. Discuțiile despre sex sunt ceva foarte intim și total nepotrivite pentru Facebook sau internet în general. Dacă mai pui la socoteală faptul că el te întreabă lucruri de genul fără să te vadă măcar, intențiile lui sunt destul de clare zic pentru că într-o relație serioasă, sexul nu e pe primul loc.
  3. Îți cere fotografii sumare pe internet. Bineînțeles că discuțiile legate de sex pe care le ai cu individul pe internet vor concluziona cu cererea de fotografii. Dacă îți va cere fotografii dezbrăcată sau aproape dezbrăcată deși nu v-ați cunoscut, eu zic să-i spui pas. Sunt șanse foarte mari ca individul să vrea doar sex.
  4. Denotă lipsă de afecțiune. Dacă observi că problemele emoționale discutate cu individul seamănă cu un monolog și că pereții camerelor sunt la fel de afectuoși și plini de compasiune ca acel individ, e clar. Omul nu caută o relație stabilă în care să se implice emoțional, sexul fiind cel mai probabil ținta lui primară.

 

Reply