Care sunt șansele să-ți găsești perechea dacă ești inteligent dar urât în România?

România este țara prejudecăților. Aici contează foarte mult modul în care arăți. Din păcate, femeile sunt ahtiate după cultul frumosului, ele înșiși investind o grămadă de bani și de timp încercând să se machieze cât mai impecabil, cât mai aproape de perfecțiune.

Dacă ești urât dar inteligent, e clar că nu vei avea nici o șansă să-ți găsești o parteneră în țara asta pentru că nu se caută inteligența, se caută frumusețea. Cred că nu sunt singurul care a observat chestia asta.

Din păcate nu avem și noi mentalitate occidentală care să ne ajute să ne dăm seama de faptul că o carte nu trebuie judecată după copertă, trebuie să citești conținutul. În România dacă nu ești frumos, ești marginalizat și absolut nici o femeie nu se va uita la tine.

Evident, chestia asta cu frumosul e destul de subiectivă și se află în ochii celui care privește. În lumea asta nu ar trebui să conteze niciodată frumusețea exterioară, ci cea interioară dar cine să o observe pe cea interioară dacă oamenii sunt respinși din cauza fizicului?

Și mai am o problemă cu femeile care se grăbesc în prostia lor să împartă bărbații între frumoși și urâți. Consider că nu au nici un drept să facă asta atât timp cât bărbații sunt naturali, iar de pe ele dai jos vreo 3 lopeți de machiaj. Mi se pare cea mai mare ipocrizie să judeci pe unul care nu umblă cu cioara vopsită. E ca și cum te-ai ascunde după fusta mamei după ce înjuri…

Reply