Ai găsit o femeie care adoră muzica anilor 90? Păstreaz-o. E o comoară

E destul de dificil să găsești în ziua de azi o fată cu ale cărei gusturi în materie de muzică să te potrivești. Este și mai dificil să găsești pe cineva care ascultă muzică de calitate. Acestea fiind spuse, sunt curios ce părere ați avea voie despre o fată care ascultă muzică veche, să zicem muzica anilor 80 și chiar 90? V-ar interesa așa ceva sau sunteți genul de băieți înnebuniți după râgâieli maneliste?

Muzica este capabilă să caracterizeze foarte bine o persoană, mai bine decât ar putea face-o un test psihologic. Muzica este ceva mai mult decât personal și fiecare dintre noi avem genul nostru preferat. Unora le place rock-ul, altor ale place muzica populară, majoritatea românilor sunt disperați după kitsch-ul numit manele și așa mai departe. Fiecare om are gusturile lui.

Din punctul meu de vedere, femeia care ascultă muzica anilor 80 – 90 este o comoară pentru că acea muzică este foarte pasională, foarte romantică iar romantismul în ziua de azi e pe cale de dispariție. Femeia care ascultă o muzică de nișă este excelentă din punct de vedere al personalității. Muzica anilor 80 este o muzică foarte încărcată din punct de vedere emoțional.

Așadar, dacă ai ocazia să cunoști o femeie pentru care emoția contează, romantică, nu ai motive să eziți. Trebuie să faci tot posibilul să pui mâna pe ea pentru că este o comoară. Trăim niște vremuri destul de sterpe din punct de vedere al sentimentului iar un strop de emoție pare asemenea unui grăunte într-o dună de nisip. Ca să vedeți ce înseamnă muzica anilor  80 – 90, aveți mai jos un clip.

Foreigner – ‘I Want To Know What Love Is’ – 1984

 

Reply