3 lucruri pe care un gentleman nu le face niciodată atunci când conduce

Stilul de condus al unui gentleman diferă destul de mult de cel al celorlalți participant la trafic și există cel puțin 3 lucruri care-l deosebesc pe acesta de restul șoferilor. Despre aceste 3 lucruri pe care un gentleman nu le face niciodată la volan vom discuta și noi în cele ce urmează.

Evident, toate 3 au legătură cu bunul simți și cu conducerea preventivă, nu în ultimul rând cu amabilitatea în trafic pentru că până la urmă un gentleman prin asta se remarcă, prin amabilitate.

3 lucruri pe care un gentleman nu le face niciodată atunci când conduce

  1. Un gentleman nu va arunca niciodată gunoiul din mașină pe geam. Se întâmplă de multe ori să vezi pe stradă o mașină din care șoferul sau pasagerul, aruncă ceva: un chiștoc de țigară, un pachet de țigări gol, o pungă, printr-un gest atât de lipsit de acoperire ca și cum ar fi fost ceva super normal pentru ei să arunce gunoiul în stradă. Un gentleman are coș de gunoi în mașină, nu aruncă pe stradă.
  2. Un gentleman nu se va înghesui să intre primul pe o stradă îngustă. În România există probleme cu aglomerația, știm cu toții. Numărul mașinilor a crescut, străzile nu s-au mai lărgit, locuri de parcare nu s-au mai făcut. Astfel, ajungi destul de des în situația în care pe o stradă destul de încăpătoare cândva, să nu aibă loc două mașini una pe lângă cealaltă. Una dintre ele va trebui să aștepte undeva în fundal până ce trece cea din față iar acea mașină care se oprește este întotdeauna condusă de un gentleman, pentru care politețea există și la volan.
  3. Un gentleman nu va sta niciodată să filmeze o problemă, se va da jos să ajute. Probabil a observat toată lumea că internetul e plin de clipuri cu probleme din trafic, din cele mai diverse. De fiecare dată când apar asemenea probleme, oamenii se strâng ca la urs acolo dar nu ca să ajute ci ca să filmeze. Un gentleman adevărat va lăsa importanța unui viral de-o parte și va da o mână de ajutor

Reply