Relaxarea prin intermediul masajului erotic – păcat, infidelitate sau necesitate?

Masajul erotic în România este încă un subiect destul de TABU, din păcate. Foarte puțini bărbați sunt cei care încearcă această metodă inedită de relaxare, și mai puțini sunt cei care doresc să discute despre așa ceva. Se pare că ne joacă feste o mentalitate învechită și plină de prejudecăți ce dă semne că ar urma să fie schimbată, însă mai durează. E nevoie de timp să scăpăm de gândurile ce astăzi ne fac să arătăm cu degetul înspre cel care intră pe ușa unui salon de masaj erotic, înspre doamna care intră pe ușa unui studio de videochat, înspre cuplurile care intră pe ușa unui sex shop.

Schimbul de mentalitate va fi ceva mai vizibil devreme sau mai târziu pentru că deja a început de câțiva ani. Astfel, au putut să apară firme ce oferă servicii masaj erotic, a început să apară o piață pentru așa ceva. Atunci când mentalitatea devine un pic occidentală parcă e loc și de servicii de genul +18, nu? În străinătate masajul erotic este o banalitate care se practică de ani buni, nu are nimeni treabă cu acest concept. Numai în România oamenii încă mai au o problemă cu el… Haideți să vedem care sunt cele mai mari 3 dileme ale românilor aflați în plină tranziție de mentalitate referitor la masajul erotic.

Este masajul erotic un păcat?

Ei bine, depinde cum vezi lucrurile. Noi suntem o țară ortodoxă, suntem creștini și din câte știm noi, biserica dintotdeauna a avut o problemă cu plăcerile acestea ale oamenilor. Din fericire, trăim în secolul 21 și biserica nu prea mai are atât de multă putere. De fapt, biserica are putere dar nu are influență, și-a schimbat traiectoria. În ziua de azi biserica are cu totul alt rol față de acum 20 de ani. Masajul erotic în secolul 21 nu are cum să fie un păcat, biserica s-a modernizat și ea la rându-i.

Este masajul erotic sinonim cu infidelitatea?

Întrebare capcană. În mod normal, un bărbat ar trebui să aibă o singură femeie și atât. Ideea este că pentru servicii masaj erotic primești chiar și bon fiscal. Din punctul meu de vedere nu este infidelitate pentru că nu discutăm despre sex în toată regula sau sentimente. Din contră, masajul erotic poate să fie o soluție excelentă pentru soții aflați la mare depărtare de casă prin intermediul căreia să stea departe de infidelitate. Masajul erotic ajută la eliberarea hormonilor.

Este masajul erotic o necesitate?

Din punctul meu de vedere DA, este o necesitate pentru că trăim într-o societate foarte stresantă. Masajul erotic este o modalitate excelentă de scăpa de stres indiferent că ai pe cineva sau nu. E clar că în cazul în care ai o relație cu o femeie și sunteți aproape unul de celălalt, nu vei avea nevoie de asemenea servicii dar după cum spuneam mai sus, cei care sunt la mare depărtare de casă pot găsi în masajul erotic o oază de relaxare și o modalitate de a elibera stresul cumulat.

În concluzie, masajul erotic este genul de serviciu care va deveni din ce în ce mai popular în următorii 10 ani pentru că nu contravine cu ideea de fidelitate, are efecte foarte bune asupra psihicului și nu în ultimul rând, are prețuri destul de accesibile comparativ cu puterea de cumpărare a românilor.

One Response - Add Comment

Reply