O femeie cu picioare frumoase este o femeie frumoasă

Am spus mereu faptul că picioarele vorbesc de la sine. O femeie cu picioare frumoase, este implicit o femeie frumoasă și îngrijită. Nu știu cum sunt alții, dar eu unul întotdeauna am pus accent pe acest aspect pentru că până la urmă, micile detalii sunt cele care fac diferența între un om cu personalitate și unul șters. Da, tuturor bărbaților le plac fundurile, sânii, dar doar un gentleman va aprecia o femeie cu picioare frumoase. Un gentleman va știi că o femeie îngrijită care alocă timp picioarelor sale este o femeie aparte, specială, care merită toată atenția lui.

Evident, chestia asta depinde foarte mult de gusturile fiecăruia. Eu acum discut din perspectiva mea și tind să cred că am oarece personalitate. Nu e obligatoriu ca aceste detalii să se potrivească pentru toată lumea. Cred totuși faptul că bărbații ar trebui să fie oarecum mai selectivi. O femeie poate să atragă prin multe alte detalii, nu neapărat cu fundul sau sânii. De exemplu mie-mi plac foarte mult femeile care au grijă de păr. Da, femeile care au păr frumos și îngrijit sunt de asemenea frumoase. A, și mai cred că sunt femei frumoase și cele care sunt impecabile, foarte curate.

Dacă stăm să ne gândim mai bine, așa ar trebui să fie toate femeile, curate, cu picioare faine, cu un corp perfect dar să ne aducem aminte că din păcate, nu trăim într-o lume perfectă. Fiecare om are personalitatea lui și din anumite motive, nu toți oamenii au aceeași atenție la detalii. Atât timp cât societatea este formată din oameni superficiali și din oameni atenți la detalii, clar o să existe o problemă destul de mare când cele două jumătăți de societăți se vor uni în încercarea de a găsi calea către o relație incipientă.

Reply