De ce nu e o idee bună să umbli după o fată populară

Am observat de curând că popularitatea pe Facebook e la mare căutare. Dacă ești fată și ai 13 ani și  ai mai puțin de 2000 de followers și 4985 de prieteni, ești nimeni în drum. Eu unul nu am putut niciodată să pricep la ce folosește fetelor astea foarte tinere popularitatea pe Facebook, în afară de posibilitatea vreunui viol bineînțeles. Lasă că după viol auzi mamele lor cum se plâng pe la televizor,  15 ani nu au avut grijă să-și supravegheze duduia, se trezesc acum când fata lor e spartă peste tot…

Așadar, popularitatea pe Facebook, despre ea vom discuta astăzi. Știu, am mai discutat noi dar din păcate subiectul acesta este atât de vast încât nu îl vom putea niciodată elimina complet din gânduri. De ce nu cred că este o idee bună să umbli după o fată populară? Păi cred că sunt cel puțin 3 motive pentru care eu unul te-aș sfătui să stai în banca ta și să-ți vezi de treabă, în loc să încerci să te bagi în seamă cu o duduie care are 5000 de prieteni pe Facebook + 2000 de followers și evident, care doar ce și-a luat buletinul…

3 motive pentru care nu cred că e o idee bună să umbli după Miss Popularitate

  1. Fetele populare sunt în 90% din cazuri proaste de dau în gropi. E clar că dacă scopul lor în viață e mia de like-uri la fiecare poză, strâmbatul în selfie și discuțiile interminabile cu toți analfabeții prin comentarii, nu vei pune mâna pe vreo olimpică la matematică, în nici un caz. E de ajuns să te uiți la un LIVE de-al lor să observi cât de greu se exprimă fetele astea foarte populare, habar nu au să vorbească, sunt foarte proaste cu alte cuvinte și crede-mă nu vrei o fată proastă pe cap.
  2. Fetele populare nu au timp de tine. Grija lor principală după cum spuneam nu e cartea, nu e viitorul lor, ci strâmbatul în poze și discuțiile cu toți cretinii. Dacă tu ești genul de băiat care vrea o fată cu suflet, inteligentă, care să-i acorde tot timpul din lume, din nou, stai departe de Miss Popularitate. E posibil să o convingi să îți dea o șansă dar probabil te vei plictisi de o marmotă care stă toată ziua cu nasul în telefon și discută cu labagiii prin comentarii mai mult decât discută cu tine.
  3. Fetele populare sunt foarte încrezute. 99% dintre fetele foarte populare sunt frumoase și dacă sunt frumoase automat sunt foarte încrezute. Ele sunt genul de entități care în loc să răspundă cu „Mulțumesc” în momentul în care cineva le spune că sunt frumoase, ele răspund cu „știu”… Ele sunt genul de fete care privesc pe ceilalți cu un aer atât suficient, de plin de aroganță, când de fapt nu ar avea nici un drept să o facă. Nu sunt în stare să lege trei cuvinte corect.. Astea nu sunt fete serioase, o să ai de-a face nu doar cu Miss Popularitate, cât și cu Miss Univers.

Reply