Ce formă are frumusețea?

Cred că toată lumea și-a pus măcar o dată întrebarea asta: ce formă are frumusețea? Unii au știut să răspundă la ea, alții nu. Dar ce treabă are frumusețea cu forma? Sau invers, ce treabă are forma cu frumusețea? Ei bine, are pentru că de cele mai multe ori în societatea din România, s-a instaurat falsul concept cum că femeile frumoase trebuie să fie slabe, sau femeile frumoase trebuie să aibă forme voluptoase. Apoi, pentru cele care au o formă ceva mai plinuță, s-a creat așa un fel de ignorare-marginalizare. Da, grasele nu atrag, ele sunt doar așa pentru simpli prieteni.

Dar să nu exagerăm, nici femeile nu sunt mai prejos. Și ele caută numai băieți frumoși, înalți, cu mușchi. Și femeile fug de bărbații grăsani pentru că sunt departe de conceptul frumuseții instaurat în societate în ultimii 26 de ani. Noi avem o problemă cu frumusețea asta, pare să fie un etalon de bază al înființării unei relații și de cele mai multe ori, asemenea alegeri se dovedesc destul de proaste. Dar tinerilor nu le pasă. Ei sunt tineri și vor să se distreze. Nu degeaba li se zice pe la televizor „tinerii frumoși și liberi”, nu?  Frumusețea nu ar trebui să aibă formă…

Din păcate, are și are o formă destul de greu de greu de obținut pentru că frumusețea asta nu e ceva ce poți dobândi dacă nu ești deja înzestrat. Să nu fim ipocriți, eu de exemplu nu mă simt atras de femeile mai plinuțe dar asta nu înseamnă că toți bărbații sunt ca mine. Poate că în lumea asta există și oameni pentru care kilogramele în plus nu contează atât de mult. Pentru mine însă, contează destul de mult ca femeia să fie slăbuță, așa sunt gusturile și nu trebuie să ne ascundem de ele.

Pentru tine ce formă are frumusețea?

Reply