De unde poți cumpăra o pompă de apă murdară cu tocător?

La întrebarea asta am fost eu nevoit să răspund când a trebuit să cumpăr una pentru la țară. Nu mă întrebați pentru ce o folosește bunicul meu, că nu are importanță, este irelevant. Ideea de bază este că în tot Severinul nu am găsit. Nu e de mirare că toată lumea pleacă de aici, că orașul se depopulează pe zi  ce trece și că în curând ne vom simți ca-n vestul sălbatic, în acele orașe cu 20 de locuitori din deșert. E clar că nu mai aduce nimeni aici echipamente și utilaje mai puțin căutate.

Uneori îmi vine greu să cred că încă nu s-a depopulat complet regiunea la câtă sărăcie este aici. Nu pot să cred că nu ai nici un magazin din care poți cumpăra o pompă pentru apă menajeră cu tocător. Poate că am supraestimat eu importanța Severinului, se pare că este mult sub așteptări.

Probabil că cei rămași aici au vândut tot pe la țară sau pur și simplu au abandonata cele gospodării, întrucât erau dificil de întreținut. Nu-i nimic, vor vinde în curând tot ce au și se vor muta la București sau Timișoara, cum au făcut 3 sferturi din cetățenii acestui oraș. Cei care sunt pe la Timișoara pot confirma că numărul mașinilor de MH este în continuă creștere pe străzile acelui oraș.

Dar să revenim la povestea noastră. De unde am cumpărat totuși o asemenea pompă? Vezi aici… Este vorba despre un magazin online care oferă o gamă largă de pompe, de toate dimensiunile și pentru toate genurile de activități domestice și chiar industriale. Așadar, am cumpărat de la shop-einstal.ro pompa pentru ape menajere și am fost foarte mulțumit. De fapt bunicul meu a fost pentru că lui i-a trebuit la țară. Prețul a fost oricum mult sub ce știa el, așa că iată încă un motiv pentru care ar trebui să căutați pompe mai întâi pe internet, chiar dacă aveți magazine în oraș.

Ideea de bază este cât se poate de simplă: orice problemă ai, nu strică să dai o raită pe internet în primă instanță pentru că afacerile mor încet și sigur în orașele mici de provincie și chiar dacă nu mor, o să fii surprins să vezi ce prețuri sunt online comparativ cu ce poți cumpăra din oraș.

În plus, scapi de drumurile pe care le faci de la un magazin la altul, scapi de nervii pe care ți-i faci când vezi prețurile nesimțite din oraș și așa mai departe. Caută prima dată pe net și sunt sigur că vei găsi orice ai nevoie la un preț mai mult decât convenabil, fără bătăi de cap.

Reply