De ce fetele frumoase sunt atrase de derbedei?

Cred că foarte mulți dintre voi v-ați întrebat măcar o dată de ce golanii, derbedeii, analfabeții au atât de mult succes la femei? De ce femeile sunt atrase de asemenea personaje? Să fie oare acea nevoie de a te simți în siguranță iar un tip care deși nu a luat nici măcar bacul dar este șmecheraș, să poată oferi acea siguranță? Ei bine, eu nu prea cred asta. Singurul motiv pentru care sunt de părere că fetele stau cu asemenea specimene este prostia.

Chiar dacă nu aș fi vrut să spun treaba asta pe un blog ce înfruntă misoginismul, există și femei foarte proaste care din păcate au pasiuni pentru asemenea derbedei. Evident, ele sunt cele care au de suferit pe termen mediu și lung, fiind bătute, jucate în picioare și înșelate de unii care nu sunt în stare să lege măcar o propoziție corect din punct de vedere gramatical. E alegerea lor, una foarte proastă dar este alegerea lor. De-asta niciodată nu-mi pare rău de o femeie bătută de un asemenea om. Știu, femeia nu trebuie bătută, dar când se întâmplă din vina lor, nu-mi pare rău.

Culmea este că toate aceste femei atrase de golani și derbedei sunt extraordinar de frumoase. Încă o dată, dovada faptului că frumusețea fizică este în contrast total cu inteligența. Mulți ar spune că dacă femeia ar fi fost și frumoasă și deșteaptă, cu siguranță ar fi fost bărbat. Mai în glumă mai în serios, nivelul foarte, foarte scăzut de inteligență pe care aceste femei îl au, le face să fie atrase de niște băieți pe care nu-i recomandă nimic în afară de spartul semințelor la scară.

Reply