Cum reușești să alungi monotonia dintr-o relație?

Etapele unei relații sunt destul de puține la număr. Practic, dacă nimeri un partener compatibil, nimic nu va sta în calea fericirii tale. Cu toate acestea, fiecare relație, indiferent cât de fericită este, se va afunda uneori într-un fel de monotonie și de plictiseală de care va trebui să scapi într-un fel sau altul. Poate rutina, poate lipsa de noutate să fie de vină, însă în cele ce urmează vom discuta despre 3 sfaturi prin intermediul cărora poți alunga monotonia dintr-o relație.

Cum poți alunga monotonia dintr-o relație

  1. Fă-i multe cadouri. Fă-o să trăiască o senzație nouă măcar o dată pe lună cumpărându-i ceva ce-și dorește foarte mult. O simplă rochiță pe care a văzut-o într-un magazin mai demult dar pentru care nu a avut bani suficienți e o idee extraordinară. Se va bucura asemenea unui copil în ziua de Crăciun și tu vei simți că trăiești cu adevărat darul iubirii.
  2. Surprinde-o cu lucruri pe care nimeni nu le-ar face. Nu ezita să o chemi până la aeroport să-i arăți un magazin nou deschis în cadrul complexului comercial, dar de fapt să o urci într-un avion către Paris pentru un City Break. Sau să o urci într-un elicopter cu care să dați târcoale orașului. Banii nu sunt genul de detaliu care să te împiedice să o faci fericită, nu?
  3. Practicați un sport împreună. Fie că e vorba despre tenis, fie că e vorba despre un simplu jogging, petreceți împreună timp competitiv. Cu siguranță un sport practicat împreună cu iubita ta vă va oxigena mintea și va alunga destul de rapid monotonia. În plus, puteți să învățați să practicați un sport împreună, de la zero cum s-ar zice, cum ar fi escaladările. Cu siguranță veți găsi un sport incitant care să vă atragă pe amândoi la fel de mult.

 

 

Reply