Dacă nu ai încercat niciodată o ofertă last minute, acum ar fi cazul

Cum vara se apropie de final și tot mai puține sunt zilele în care ne putem bucura de un concediu cât de cât exotic, cred că acum ar fi ultima încercare pentru a ne bucura de câteva zile de relaxare prin intermediul ofertelor last minute ale agențiilor de turism. Ce sunt ofertele last minute? Ei bine, discutăm despre niște oferte de vacanță destinate țărilor exotice precum Grecia, Spania, Turcia, mai ieftine decât în mod normal, ce conțin zborul, 7 nopți de cazare și transfer gratuit de la aeroport. Puteți vedea aici oferte last minute Tui Travel Center ca să vă faceți o idee despre prețuri. Cât despre destinațiile ce pot fi alese, ele variază și scot în evidență orașe precum Ibiza, Mallorca, Antalya, Bodrum, Creta, Rhodos, Santorini, etc… Așadar, dacă nu ai decis încă să pleci în concediu anul acesta, ofertele last minute pot să te rezolve cât ai zice pește…

Aproximativ 500 de euro pentru 7 zile în Santorini. Mult sau puțin?

Ei bine, aici cred că discuția se împarte în două tabere. Cu siguranță că 500 de euro pentru 7 zile cu transport și transfer de la aeroport nu este mult dar gusturile diferă și românul tipic se încadrează în profilul cârcotașului care spune întotdeauna că-i scump. Nu este chiar așa. 500 de euro pentru 7 zile nu are cum să fie mult mai ales pentru Santorini, știți voi, orașul alb-albastru care apare prin toate fotografiile ce țin de Grecia, în general. Este una dintre cele mai spectaculoase localități ale Greciei și cei care nu au fost până acum în vizită, cu siguranță ar putea să profite acum de oferte last minute.

Și grăbiți-vă… Grecii mai au puțin sezon estival, ca și noi de altfel și ar fi cam ultima ocazie dacă doriți să mai prindeți câteva zile de relaxare anul acesta cu căldură, soare și plajă, ieftin. E drept, vă puteți duce în Dubai la iarnă dar cei care au fost acolo probabil or să confirme faptul că atmosfera arabă nu este nici pe departe asemănătoare cu cea din Grecia, Turcia sau chiar România, că avem și noi o porțiune de litoral destul de hulit însă de majoritatea românilor care doresc un concediu liniștit.

Reply