E o problemă să-ți placă o femeie cu 15 ani mai în vârstă?

Știu că pentru mulți oameni poate să pară o anomalie în momentul când un tânăr de 25 de ani are o relație cu o femeie de 40 de ani. De fapt, societatea românească s-a obișnuit cu exemplul invers, o fată tânără să stea cu un bărbat în vârstă pentru beneficiile financiare, însă care să fie însă motivele pentru care un tânăr de 25 de ani ar putea fi atras de o femeie de 40 de ani?

Maturitatea

Maturitatea este unul dintre motivele pentru care poate exista o relație între o femeie de 40 de ani și un tânăr de 25. Chiar dacă la 25 de ani există mulți tineri necopți, în momentul în care apare o excepție și un tip ajunge să aibă o maturitate mult peste vârsta lui, se poate înfiripa o relație cu o femeie mai în vârstă, fiind pe același nivel de inteligență și maturitate.

Compatibilitatea sexuală

Trebuie să recunoaștem faptul că în ziua de azi deși majoritatea tinerilor preferă fetele de-o seamă cu ei sau chiar mai mici, există și foarte mulți tineri care ar prefera oricând o femeie matură și asta din cauza faptului că au foarte multă experiență în materie de sex. Femeile de 40 de ani la fel, nu cred că ar avea o problemă în a vedea oportunitate într-un tânăr mult mai energetic decât bărbații de vârstă apropiată cu a lor. Deci, compatibilitatea sexuală ridicată este unul dintre motivele pentru care poate exista fără dar și poate o relație între un tânăr de 25 de ani și o femeie de 40.

Din punctul meu de vedere nu este nimic greșit să-ți placă o femeie mai în vârstă ca tine. Mai mult ca sigur este mult mai potrivită pentru o relație stabilă decât o tânără mai mică decât tine și acum, între noi fie vorba, există foarte multe femei trecute de 40 ca ani care arată încă foarte bine și sunt foarte atrăgătoare. Nu este nici o problemă să-ți placă o femeie matură.

One Response - Add Comment

Reply