Despre bărbații care nu merită femei frumoase. Sau despre femeile frumoase dar nefericite

De fiecare dată când mă uit în jur observ femei foarte frumoase dar nefericite. De ce? Sincer să fiu, cred că sunt nefericite pentru că nu pot accepta altceva decât frumosul în viața lor. Și cum bărbatul frumos este de multe ori infidel…  Vă dați seama că nu-i frumos doar pentru una iar tentația e mare.

Cu siguranță există mulți băieți pe lumea asta care ar putea aduce multă fericire în viețile lipsite de acest sentiment, însă nu primesc niciodată o șansă din partea acestor femei din cauza faptului că nu sunt atât de înzestrați din punct de vedere al frumosului, nu sunt suficient de frumoși încât să prezinte interes pentru femeile frumoase la rândul lor.

Bărbații care nu merită femei frumoase

Bărbații care nu merită femei frumoase sunt întotdeauna frumoși la rândul lor. Inteligența lor nu este una peste medie și sunt genul care nu pun la suflet. Pentru bărbatul care nu merită o femeie frumoasă nu are importanță faptul că ea iubește și iubește mult, însă poate că o merită. Foarte multă lume susține faptul că femeile frumoase merită să sufere dacă mereu aleg doar pe cei frumoși din punct de vedere fizic.

Frumusețea este trecătoare

Frumusețea este trecătoare, azi o ai, mâine îmbătrânești și nu o mai ai. Azi ești bun pentru femei, mâine ai un accident și nu mai ești bun. Frumusețea este relativă și se ascunde în suflet, ia forma bunătății. Femeile care nu pot să vadă altceva în afară de frumos în fața ochilor merită să sufere pentru că nu sunt coapte. Prin suferință le mai vine mintea la cap și cu timpul, după 25 de ani de relații eșuate cu bărbați frumoși își dau seama că nu chipul contează. Atunci vor simți că au pierdut timpul și că au ales 10 ani de zile cum nu se putea mai rău… Unele se mai deșteaptă, altele din păcate nu și acelea sunt așa zisele femei frumoase dar nefericite…

Reply