3 motive să te angajezi la un studio de videochat

Deși videochatul în România este încă un subiect TABU, deși mentalitatea din România refuză să se adapteze trendului european, occidental sau american, vom discuta în cele ce urmează despre 3 motive pentru care tu, femeie tânără ar trebui să lucrezi într-un studio de videochat. Da, știu că majoritatea românilor te vor arăta cu degetul pentru chestia asta, însă cred că trebuie să profiți de aceste angajări videochat GlamourStudio dacă vrei să ai șansa unui viitor la tine în țară. Eu zic că se poate, trebuie doar să vrei…

Da, știu că e la modă să consideri România o țară de rahat, să-ți faci bagajele și să pleci la cules prin străinătate atunci când nu ești în stare să te descurci de una singură, însă vom vedea faptul că există posibilități să faci un viitor și aici, dar trebuie să fii puțin open minded, să fii capabilă să gândești outside the box și nu în ultimul rând, să nu ai prejudecăți. Un job la videochat te va ajuta să-ți îndeplinești visele într-o țară care pentru mulți pare mai degrabă o ghilotină care-ți taie orice speranță.

3 motive să te angajezi la un studio de videochat

  1. Câștigi mai mult decât ai putea să faci la adunat de prune, mere și căpșuni. Nu am înțeles niciodată de ce românii sunt atât de fascinați de munca în străinătate. Parcă le ia Dumnezeu mințile și nu mai judecă. Primul lor gând este să se ducă la cules, nu să găsească ceva de muncă în România pentru că iată, la videochat poți face lejer peste 2000 de euro pe lună și nu cred că se compară ca tip de activitate cu culesul strugurilor.
  2. Rămâi în țară, alături de prieteni și familie. Plecatul în străinătate te rupe de familie și de prieteni chiar dacă există Skype sau avioane sau posibilitatea de a mai veni în țară din când în când. Mereu am fost de părere că străinătatea are un singur beneficiu (banul) dar în rest, are numai dezavantaje. Cei care spun că munca în străinătate e ceva foarte mișto, sunt nebuni la cap.
  3. Te bucuri de viață în adevăratul sens al cuvântului. În România și cred că oriunde în lumea asta, ca să te bucuri de viață ai nevoie de bani. Ei bine, cu +2000 de euro pe lună clar te poți duce într-un concediu de vis în străinătate, oriunde pe planetă mai bine zis, poți să-ți cumperi o mașină nouă, o casă, etc…

Acestea sunt cele mai importante motive pentru care eu cred că ar merita să te lupți un pic cu mentalitatea din România și să profiți de aceste angajări videochat acum, cât sunt disponibile.

Reply