Ce trebuie să știi dacă ai de gând să accepți un gamer în viața ta…

Gamerul – acel tip care este mai disperat după jocurile pe calculator decât după sex. De obicei sunt oameni foarte ocupați care nu prea ies din casă așa că e foarte probabil să nu cunoști nici unul dacă ești femeie. Dar dacă cunoști și chiar dorești să încerci o relație cu el, care sunt lucrurile pe care ar trebui să le accepți astfel încât să nu-i schimbi stilul de viață și să nu-l detașezi prea mult de lucrurile care-i plac? Ei bine, am făcut așa un mini top cu la ce trebuie să te aștepți de la un gamer dacă ai de gând să-l aduci în viața ta sau să te bagi într-a lui…

3 anomalii pe care va trebui să le accepți dacă ai o relație cu un gamer

  1. Jocurile sunt foarte importante, nu doar un moft sau o copilărie. Există oameni care au 40 de ani și își câștigă existența jucând jocuri: cei care fac streaming online pe twitch.tv de exemplu. Așadar, va trebui să te obișnuiești cu anormalitatea asta, nu e o copilărie, este un mod de viață. Un gamer niciodată nu va renunța la un joc preferat pentru o ieșire în oraș.
  2. Vei petrece foarte mult timp… singură. Omul se va trezi mult după tine și te vei obișnui să adormi fără să-l mai aștepți, sesiunile lungi de gaming terminându-se aproape de zorii zilei. De la calculator nu vei putea să-l dezlipești nici cu polizorul. Te vei duce singură la cumpărături, te vei duce singură la coafor, vei face o grămadă de lucruri singură.
  3. Vei avea parte de foarte puțin sex. După cum spuneam mai sus, va fi imposibil să găsești o soluție să-l iei de la calculator. Eh, poți găsi o soluție precum cea din imaginea de mai jos (+18) dar nu știu, mi se pare că ar trebui să fii genul de femeie capabilă să accepte compromisul. Dacă ești genul de femeie care se poate obișnui cu gândul că va primit 5 minute de sex pe săptămână și acelea mai mult forțat, nu vei avea probleme cu acest tip de relație.

 

Reply