Te temi de un implant dentar? Iată care sunt avantajele sale principale

Atunci când vine vorba despre vizita la dentist, 90% dintre români sunt reticenți și amână pe cât posibil orice tip de intervenție. De ce se întâmplă treaba asta? Păi se întâmplă în principal din cauza costurilor mari ale tratamentelor dentare și din cauza faptului că în sistemul medical din România nu activează doar medici de nota 10. Totuși, în cele ce urmează vom încerca să creștem puțin gradul de încredere  și să prezentăm avantajele unui implant dentar la clinica Citydent.

Care sunt avantajele unui implant dentar?

Implantul dentar are foarte multe avantaje așa că vom încerca să le surprindem aici doar pe cele mai importante. Și da, implantul dentar este destul de scump comparativ cu salariul minim pe economie, însă veți vedea că merită fiecare bănuț. Să vedem așadar care sunt avantajele unui implant dentar.

  • Nu influențează dinții sănătoși. În momentul în care veți apela la un implant dentar, dinții sănătoși pe care-i aveți nu vor avea de suferit în urma intervenției.
  • Gradul de confort este foarte mare. Dacă nu vreți un implant dentar, soluția alternativă ar fi o proteză și cred că știm cu toții cât de incomod poate să fie un asemenea dispozitiv.
  • Previne pierderea de substanță osoasă. Pierderea de substanță osoasă poate să fie una adevărat coșmar pentru cei care doresc să-și refacă complet dantura și poate să aducă la niște tratamente suplimentare mult mai costisitoare.
  • Este o soluție ultra modernă. Implanturile dentare sunt ultimul răcnet în materie de tratamente dentare, mai mult și mai bine de atât nu va avea nimeni ce să vă ofere. Cei de la Citydent vă pot oferi cele mai moderne tehnici de implantologie dentară.
  • Durata de viață este foarte mare. Un implant dentar te va ține zeci de ani. Evident, nu este perpetuum mobile ca să țină o viață întreagă, mai ales dacă este pus în tinerețe.
  • Arată aproape identic cu dinții naturali. Dintre toate soluțiile existente în acest moment, cei care doresc să aibă niște dinți care să arate 100% naturali, implanturile dentare sunt soluția.

Acestea sunt cele mai importante aspecte ale unui implant dentar, pe care-l puteți face după cum vă spuneam la clinica Citydent.ro. Am lăsat la urmă un aspect legat de aceasta tehnică de tratament care pentru mulți dintre voi s-ar putea să pară cel mai important dintre toate: implanturile nu sunt observate de ceilalți, sunt cea mai naturală cale pentru cei care doresc o dantură perfectă. Sunt absolut insesizabile pentru cei din jurul tău.

Reply