Ai putea accepta o femeie care câștigă mai mulți bani ca tine?

Se spune că orgoliul masculin nu are margini, dar oare așa să fie? Ei bine, se pare că da pentru că există mulți bărbați care aparent au o problemă în cazul în care femeia lor ajunge să câștige mai mulți bani. De ce? Păi pentru că încă din cele mai vechi timpuri, bărbatul a fost cel care a întreținut familia. El venea de la vânătoare cu mamutul în spate, el era este cel care astăzi se duce la muncă pentru a întreține familia. De când cu femeia modernă care nu mai vrea să stea acasă să aibă grijă de copii, ci să aibă facultate și carieră, lucrurile s-au schimbat destul de mult.

Astfel, există foarte multe femei de succes pe care bărbatul le evită din cauza orgoliului, nu poate să accepte că el are o Dacia Logan iar ea are un Mercedes ML 350, cumpărat cu mai multe zeci de mii de euro decât valorează apartamentul lui. Se spune că un bărbat adevărat nu se lasă niciodată întreținut dar oare asta înseamnă să fii un bărbat adevărat? Ei bine, aici părerile sunt împărțite pentru că se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie și mai puternică. Dacă ar fi așa, nu cred că ar fi o problemă dacă ea ar avea mai mulși bani decât el…

În plus, o femeie care are banii ei este o femeie mult mai simplu de avut grijă. Nu va trebui să-i plătești ședințele la SPA și nici măcar să-i faci cadouri scumpe, întrucât este sătulă de cadouri scumpe, te poți axa pe chestii mult mai simbolice… Apoi, chiar dacă tu ești orgolios și nu vrei bani de la ea, trebuie să recunoaștem că o femeie care câștigă mai mult decât tine poate să fie un sprijin real într-o problemă de natură financiară. Vedem că sunt destul de multe avantajele unei relații cu o femeie care câștigă mai mult decât tine, nu este nici un motiv de rușine ori de orgoliu dus la extrem.

E clar că unii mai au de lucrat la mentalitate…

Reply