3 cele mai frecvente motive de ceartă într-o relație

 

Relațiile în România se înfiripă foarte repede și fără un fundament solid. Compatibilitatea nu este un factor decisiv în întemeierea unei relații așa că nu cred că se mai miră nimeni că există atât de multe certuri și divorțuri în jur. Vom discuta în cele ce urmează despre cele mai frecvente motive de ceartă într-o relație, motive care nu sunt cred  o necunoscută pentru nimeni, din contră, cred că mulți dintre voi v-ați lovit de ele în trecut. Așadar să vedem cele mai frecvente 3 motive de ceartă în relații.

3 cele mai frecvente motive de ceartă într-o relație

  1. Gelozia. Gelozia dusă la extrem este motivul principal de destrămare al relațiilor sau căsniciei. Deși pare să fie cea mai evidentă dovadă de iubire, gelozia de cele mai multe ori face mai mult rău decât bine. Să suspectezi pe cineva că te înșală este o lipsă clară de neîncredere și din păcate, o relație fără încredere este o relație NULĂ, care nu are cum să dureze. Fundamentul unei relații de succes este conceput din compatibilitate și încredere.
  2. Neajunsurile. Se spune că banii n-aduc fericirea… Dar o cam întrețin, nu? Ei bine, în momentul în care un cuplu rămâne pe uscat – adică fără bani, încep reproșurile și certurile. Nu am înțeles niciodată de ce, doi soți ar trebui să fie uniți la rău și la bine, nu doar la bine. Foarte multe cupluri încep să se certe din cauza neajunsurilor în loc să caute să găsească o soluție pentru toate problemele. Neajunsurile pot fi eliminate dar cu planificare nu cu ceartă
  3. Alcoolul. Problemele cu alcoolul sunt poate cele mai nasoale într-o relație și nu mă refer toate la bărbați. Cunosc o grămadă de femei care bea de sting. Evident, din cauza rapidității cu care se înfiripă relațiile în ziua de azi, cei doi parteneri nu se cunosc înainte, ci pe parcursul relației ceea ce poate duce la descoperiri de genul alcoolismului. Alcoolul distruge tot ce mișcă, o relație alături de un bețivan nu poate fi una frumoasă și fericită.

Reply