Au bărbații motive să se folosească de videochat? Sau totul e o prostie?

Videochatul este de departe una dintre cele mai blamate activități din România. Dar este oare videochatul blamat pe bună dreptate sau cădem pradă propriei mentalități plină de prejudecăți? Haideți să analizăm împreună nișa aceasta a videochatului și să vedem dacă un bărbat, un gentleman, are motive să folosească așa ceva sau nu…

Ce este videochatul și ce utilitate poate aduce pentru un bărbat?

Videochatul are rădăcini europene, occidentale. În România este doar la început și evoluează destul de lent din cauza mentalităților conflictuale și înapoiate. Românii sunt genul de oameni care nu vor noul, dar nici nu se interesează despre el. Îl resping din start, însă apoi se bat cu pumnii în piept că vor în occident. Ei bine, videochatul există în țările puternic dezvoltate precum Germania sau Olanda de mai bine de 15 ani. De ce există? Pentru că este util…

Videochatul nu este bordel, acolo nu se întâmplă lucruri pe care și le imaginează unii. Videochatul este o simplă distracție de care se pot bucura DOAR bărbații maturi, care pot realiza utilitatea acestei distracții. Din păcate trăim într-o lume din ce în ce mai stresantă și relaxarea nu-și mai găsește locul în viețile noastre. Videochatul poate fi o adevărată oază de relaxare mai ales pentru bărbații singuri.

Dacă pentru unii să vezi pe un monitor o femeie foarte frumoasă care se dezbracă este considerată o prostie, înseamnă că au mentalitate de român tipic. Vesticii se bucură cât pot de mult de chestia asta cu videochatul și se regăsesc în această activitate pentru că este ieftină și nu presupune contact sexual. Ar fi culmea să faci sex cu un monitor, nu? Videochatul este foarte util pentru bărbații singuri și nu numai, pentru cei care doresc să se bucure de compania lascivă a unei tinere pline de viață.

Da, videochatul înseamnă femei dezbrăcate pentru care plătești. Și ce? Cât oare o să ne mai ascundem în spatele unor prejudecăți? Cât oare vom ține societatea asta în loc cu o gândire atât de primitivă? E ok să gândești dar argumentat și în cunoștință de cauză. Haideți să trecem în revistă 4 categorii de bărbați pentru care un studio de videochat din București este FOARTE util, fără să ne ferim de nimeni și de nimic…

poze-si-telefon-cu-martisor-live-studio-blog4 categorii de bărbați pentru care videochatul este foarte util

  1. Bărbatul singur – e destul de dificil pentru un bărbat singur să stea fără să interacționeze într-un mod ceva mai intens cu persoanele de sex opus. Videochatul este soluția perfectă, nu presupune nici un fel de obligație.
  2. Bărbatul divorțat – cred că este una dintre metodele cu ajutorul cărora unii bărbați pot face divorțul un eveniment ceva mai suportabil. Videochatul poate insufla ideea că viața nu începe și nu se termină cu o singură femeie.
  3. Bărbatul departe de casă – în momentul în care ești departe de casă, pe vapor sau delegații de-astea ce presupun un fel de deportare pentru vreo câteva luni, poți găsi în videochat un adevărat folos. Nu înșeli pe nimeni, eliberezi hormonii și nu uiți cum arată o femeie.
  4. Bărbatul cu zeci de ani de căsătorie – poate că după 20 de ani de căsnicie, intervine monotonia indiferent cât de bine poate să arate femeia de lângă. Videochatul este o soluție destul de bună pentru bărbații care sunt fideli dar vor și altceva.

După cum puteți vedea, există destulă utilitate pentru videochat, utilitate de care străinii se bucură de foarte multă vreme. Cred că și în România se vor schimba lucrurile peste câțiva ani. Voi ce credeți? Ați folosi videochat sau o considerați o prostie?

3 Comments - Add Comment

Reply