Despre bărbații care promit multe dar nu oferă nimic

Nu toți oamenii sunt de cuvânt. Există foarte mulți care promit câte-n lună și-n stele, dar în realitate nu pot să ofere nici măcar 10% din ceea ce promit. De ce promit? Habar nu am, poate pentru că doresc să obțină ceva ce nu merită cu adevărat. Poate că doresc să facă mai mult decât sunt capabili. Poate că sunt mult prea ambițioși pentru sarcinile pe care și le atribuie.

Dar oare într-o relație, cum este privit bărbatul care promite și nu se ține de cuvânt? Căci sunt sigur că există printre noi destule exemple de asemenea oameni și ar fi destul de interesant să vedem de ce unii se comportă în acest mod atâta timp cât par oameni serioși. Oamenii care promit dar nu se țin  de cuvânt merg mână în mână cu dezamăgirea, iar într-o relație, dezamăgirea nu are ce căuta.

Dezamăgirea venită după altă dezamăgire poate să fie ultimul cui bătut în capacul sicriului unei relații care oricum nu cred că e prea ok din moment ce bărbatul nu oferă ceea ce pretinde. Și problema cea mai ciudată este faptul că pe majoritatea nu-i pune nimeni să promită. Se apucă ei dintr-un orgoliu dus la extrem să își asume lucruri de care nu sunt capabili.

Cei care promit apoi nu se țin de cuvânt au foarte mult de pierdut și nu doar în relația cu o femeie pentru că au acest gen de comportament și în relația cu prietenii ori colegii de la muncă. Atunci când nu te ridici la înălțimea așteptărilor poți fi destul de ușor marginalizat și considerat drept un om de evitat. La job dacă nu faci lucrurile pe care ți le asumi, oamenii nu vor mai avea încredere în tine și vei avea destul de multe probleme. Să promiți ceva și să nu te ții de cuvânt este unul dintre cele mai mari defecte pe care o persoană le poate avea, dar ca orice alt defect, cred că poate fi corectat.

Reply