De ce femeile din ziua de azi zâmbesc atât de rar?

Am observat că femeile zâmbesc atât de rar în ziua de azi și nu pot să înțeleg de ce. Poate că nu le mai spune nimeni „Ești atât de frumoasă când zâmbești”. Într-adevăr, femeile care zâmbesc sunt mult mai frumoase pentru că emană bucurie și sinceritate. Zâmbetul este cea mai sinceră manifestare a bucuriei și cea mai simplă. Zâmbetul înseamnă puritate.

Peste tot pe unde te uiți în jurul tău, femeile nu zâmbesc. Au acea mască de femei fatale foarte serioase capabile să seducă până și pe Marele Dumnezeu. Dar oare acesta să fie rolul femeii în societatea contemporană? Să stea așa ca o păpușă Barbie, incapabilă să schițeze o emoție? Căci zâmbetul până la urmă asta face, transmite o emoție. Este vestitorul bucuriei.

În afară de selfie, femeile din jurul nostru nu mai zâmbesc. Le place să arate falsitate pe internet și cam atât. Că te uiți pe Facebook și le vezi pe toate zâmbind și zici „uite ce femei frumoase, pline de viață și de personalitate”, apoi le întâlnești în realitate și-ți dai seama că sunt atât de reci și plictisitoare încât rămâi șocat. Nu realizezi cum poate să fie o diferență atât de mare…

Păi am mai vorbit noi despre Facebook și am stabilit faptul că acolo nimeni nu este ceea ce pare. Pozele sunt prelucrate și conțin o mulțime de oameni falși, care zâmbesc doar pentru poză. Eu unul nu pot să înțeleg de ce femeile au ales să evolueze către această extremă, să ajungi să le vezi pe stradă ca pe niște coloane din piatră, amorfe, fără pic de viață în ele.

Da, femeile care nu zâmbesc, mie unul mi se par lipsite de viață. Frumusețea unei femei iese la iveală cu adevărat în momentul în care îți zâmbește. Astăzi femeile trec pe lângă tine pe stradă și nici măcar nu te mai privesc, implicit nu mai au ocazia să-ți zâmbească dacă cumva tu o faci… Voi ce credeți? De ce nu mai zâmbesc femeile din ziua de azi?

2 Comments - Add Comment

Reply