Merită femeile cadouri scumpe?

Mi-am pus de multe ori întrebarea asta și am ajuns la concluzia că totul este relativ. Dacă ești un milionar în euro, pentru tine nimic nu va fi scump așa că-ți vei permite fără probleme să cumperi o geantă de 5000 de dolari sau ceva de genul, bijuterii de zeci de mii de euro și așa mai departe. Dar în cele ce urmează nu aș vrea să discutăm despre cei care nu-și permit orice fără efort, din potrivă, vom discuta despre cei care sunt nevoiți să facă un efort ca să-și permită un cadou scump.

Femeile merită cadouri, rămâne la aprecierea noastră dacă le considerăm scumpe sau nu și la aprecierea lor dacă și le doresc sau nu. Atunci când iubești cu adevărat, nu există limite și ești dispus să faci orice doar să poți aduce zâmbetul pe chipul femeii iubite. Vei face orice dacă știi că ea își dorește un anumit obiect pe care tu nu ți-l permiți. Te vei împrumuta, vei face orice doar să faci rost de bani, vei munci peste program, etc.

Când femeile nu merită cadouri scumpe

Femeile nu merită cadouri scumpe în momentul în care nu le cunoști suficient de bine, nu ați petrecut alături de ele o perioadă suficient de mare de timp astfel încât să ia naștere o relație stabilă, bazată pe cunoaștere reciprocă. Dacă veți opta să faceți cadouri scumpe femeilor pe care nu le cunoașteți suficient, aveți toate șansele să fiți dezamăgiți. Este posibil ca femeia respectivă să fie materialistă și să te îndrăgostești de cine nu trebuie, este la fel de posibil să nu primești în schimb atenția pe care tu o aștepți, lipsa de recunoștință doare destul de rău în cazul în care ești îndrăgostit.

În mod normal, o femeie care te iubește nu va vrea cadouri scumpe dacă tu nu ți le permiți pentru că se gândește la binele tău. Și oricum dacă nu îți permiți lucruri scumpe și te iubește probabil că este de același nivel social ca și tine și oricum nu are gânduri de genul. Omul care a trăit în sărăcie înțelege ce înseamnă să nu ai. Femeia merită cadouri scumpe dacă știe să le aprecieze și dacă-ți poartă iubire sinceră, altfel, nu.

Reply