Ce facem cu femeia care vorbește mai mult decât trebuie?

Gaițele… Nimeni nu le place, nimeni nu și le dorește și aici mă refer la bărbați în mod expres. Nici un bărbat nu vrea o cicălitoare alături însă adevărul este că aud tot mai des în jurul meu băieți care se plâng de faptul că iubitele lor vorbesc mult prea mult.

Acum, asta nu cred că este altceva de cât lipsă de compatibilitate. Dacă un tip mai retras s-a combinat cu o fată foarte extrovertită, e clar că tipa aia o să vorbească non stop, o să continue să fie ea.

Dacă cuplurile din ziua de azi s-ar forma după o perioadă de cunoaștere, e clar că și oamenii s-ar înțelege mai bine, ori ar renunța la ideea de a mai întemeia o relație. Normal că dacă nu-ți plac femeile care vorbesc mult, le-ai evita.

Dar acesta este 100% rezultatul incompatibilității. Totul este pe bază de atracție fizică în ziua de azi și nu puține sunt cazurile în care după ce se consumă atracția, se consumă și toleranța. Acesta este momentul în care bărbaților li se pare că femeia devine insuportabilă și aleg să îi impună noul program cu pumnul.

Nu, femeia nu trebuie bătută. Ea așa a fost dintotdeauna, rea de gură dar nu ai văzut-o tu. Erai prea ocupat să te uiți după fundul ei probabil. Acum că l-ai avut și nu mai prezintă interes, începi să vezi defectele personalității.

Abia acum, DUPĂ ce ai avut-o începi să o cunoști și ce descoperi nu-ți place de multe ori. Păcat că oamenii se grăbesc să fac sex așa cu viteza luminii, de parcă numai sexul ar conta. Dacă ar petrece oarece timp să se cunoască, femeia care vorbește mai mult de cât trebuie nu ar mai exista.

Reply