3 motive pentru care nu ar trebui să te apuci niciodată de fumat

Deși suntem țara în care există cele mai mici salarii din Europa, foarte mulți fumători destul de proști preferă să-și dea toți banii pe țigări în loc să facă ceva mai productiv cu ei. Cunosc oameni care dau câte 15 lei de 2 ori pe zi, că atâta fumează și atât costă un pachet de țigări. Deci 30 de lei pe zi x 31 de zile sunt 930 de lei pe lună în situația în care mulți lucrează pe salariul minim.

Dar în fine, ideea nu este că doresc să scot în evidență prostia celor care ard banii aiurea, ci să prezint 3 motive pentru care nu ar trebui să te apuci niciodată de fumat. Desigur, ele sunt mult peste 3 dar o să vedeți că în cele ce urmează nu vom discuta chestii destul de clasice precum „Nu te apuca de fumat că vei face cancer și vei muri”

3 motive pentru care nu ar trebui să te apuci niciodată de fumat

  1. Vei fi un om mai bogat, un om capabil să pună un ban de-o parte chiar, cu care poate să facă ceva mult mai productiv. Un curs de calificare pentru o viață mai bună de exemplu, mai prosperă, că destul s-au înjurat guverne, scoase vinovate pentru lenea cetățenilor.
  2. Vei fi un om diferit. E foarte important să te rupi de instinctul de turmă în ziua de azi. Aici mă refer la anturaj și la cât de mult poate să distrugă anturajul. Vezi prin parcuri copii de 12 ani care fumează. De ce fumează? Pentru că au anturaj de rahat… Fii altfel…
  3. Vei fii un om curat. Eu unul nu suport fumul de țigară iar în momentul în care intru într-o cameră în care se fumează nu știu cum să fac să ies mai repede ca să nu prindă miros hainele. Nu mi se pare nimic mai urât decât fumul de țigară.

Reply