Cauți o garsonieră în Brașov? De ce nu un apartament?

Foarte mulți tineri sunt speriați de prețurile foarte mari ale imobiliarelor de peste tot din țară. Cei mai terorizați sunt cei din Brașov și este ceva de înțeles, sunt foarte multe stațiuni în acea zonă. Aceștia în momentul în care întemeiază o familie încep să-și caute și o casă, cele mai căutate fiind garsonierele. Ei bine, există o ofertă a unui dezvoltator imobiliar pentru apartament cu 2 camere la preț de garsonieră Brașov. Mie unul mi se pare destul de avantajos pentru că am trăit în garsonieră aproape 10 ani și știu ce înseamnă. Din acest motiv îndemn pe toată lumea să le evite, chiar dacă au impresia că nu-și permit apartamente cu două camere. Mai bine mai așteaptă, mai bine se mai împrumută dar cumpără minim 2 camere decât o garsonieră care nu a fost proiectată pentru familii.

Mereu mi-am pus întrebarea cum Dumnezeului reușesc unii să trăiască 3 sau chiar 4 persoane într-o garsonieră. Unde stau? Unde dorm? Sunt 20 de metri pătrați, nimic mai mult… Eu după aproape 10 ani de stat în garsonieră cu o singură persoană doar sunt la capătul răbdărilor. Oricât de unită ar fi familia, e nevoie de ceva intimitate. Nu poți să stai non stop cu cineva pe cap, e enervant, ai momentele tale în care vrei să fii singur, în care nu ai chef de nimeni, etc. Din acest motiv pur și simplu nu recomand garsoniera pentru mai mult de o singură persoană.

Tinerii cred că au ocazia să facă o afacere foarte bună cu acest ansamblu rezidențial Isaran – Dezvoltatori Imobiliare Brașov, pentru că nu oricine poate să-ți ofere o cameră în plus la aceiași bani. Ideea este că totul este nou, nu cumperi un imobil care a trecut prin cutremurul din 1977 și chestii de genul. E foarte important și acest aspect, la fel de important precum numărul camerelor întrucât este o decizie care va influența viitorul. O casă nu o cumperi de pe azi pe mâine sau de azi pentru maxim 2 ani. O casă o cumperi pentru totdeauna, acesta este motivul pentru care unii aleg să facă un credit pe 30 de ani prin Prima Casă doar să aibă un acoperiș deasupra capului.

Atunci când ai ocazia să cumperi 2 la preț de 1, trebuie să profiți mai ales dacă oferta apare într-un oraș în care prețurile sunt oricum foarte mari.

Reply