Am testat un fotoliu cu masaj

Am tot văzut pe la Carrefour niște fotolii cu masaj puse în mijlocul holului și m-am gândit de multe ori să le încerc, să văd cum sunt. Au montate niște aparate prin care oferă X minute de masaj contra unei sume de bani. Este modul în care proprietarul lor dorește să-și scoată investiția, aceasta este ideea de business probabil. După ce am testat fotoliile (unul dintre ele căci sunt două), am luat în considerare posibilitatea ca pe viitor să cumpăr un fotoliu de masaj Komoder.

Este masajul unui fotoliu la fel de bun ca masajul primit într-un salon de specialitate?

Ei bine, răspunsul este DA. Acesta este și motivul pentru care înclin să cred că în viitorul apropiat voi cumpăra un asemenea fotoliu pentru mine. Sunt mare amator al saloanelor de masaj de orice tip și faptul că există posibilitatea de a avea parte de o ședință de masaj la orice oră, mă încântă destul de mult. Nu am întotdeauna timp să merg la masaj pentru că termin munca după ce se închid toate saloanele din oraș. Alteori este tot rezervat, nu mai e loc nici măcar de 30 de minute.

La început eram sincer destul de sceptic, nu aveam impresia că un fotoliu poarte să facă aceeași treabă asemenea unei persoane școlite pentru a face masaj luni de zile, căci trebuie să faci un curs de calificare pentru meseria de maseur.  Iată că aparențele înșală și acum îmi pare rău că nu am încercat acele fotolii din Carrefour ceva mai devreme, zac acolo cred că de vreo 2 ani de zile.

Când voi cumpăra un fotoliu cu masaj Komoder?

Nu știu exact când voi cumpăra un fotoliu cu masaj, căci sunt destul de scumpe dar cred că până în iarnă să rezolv problema. Când spun că sunt scumpe, sunt scumpe comparativ cu un fotoliu normal, dacă aduni câți bani dai pe la saloanele de masaj într-un an și jumătate, o să observi că depășești cu mult prețul unui asemenea fotoliu Komoder. Așadar, este vorba despre o investiție destul de interesantă care cred că se merită din toate punctele de vedere.

Reply