Contactul vizual spune foarte multe despre o femeie. Dacă nu se uită la tine, nu insista

Am mai discutat noi despre semnele interesului feminin dar de data aceasta nu vom trata decât un singur aspect: acela al contactului vizual. Contactul vizual este primul semnal asupra faptului că femeia este în căutare, că este interesată să cunoască pe cineva, oricine.

Este o chestie psihologică și o veți putea observa mereu pe stradă. Tot ce trebuie să faceți este să observați cu atenție comportamentul femeilor pe lângă care treceți. Dacă acestea ridică privirea către voi căutând contactul vizual, e un semn că sunt singure și că sunt în căutarea unui partener în peste 70% din situații.

Evident, este posibil să fie vorba despre o curvă sau despre o femeie care deși are pe cineva, nu este complet mulțumită de relația cu pricina. Nu ai de unde să știi  chestia asta, însă gestul interesului își menține substanța până la proba contrarie. Dacă o să faceți acest experiment veți vedea că indiferent de cât de bine sau de rău ați arăta, vor exista femei care se vor uita la voi pentru câteva secunde. E o chestie specifică mentalității românești.

În momentul în care românii sunt mulțumiți, își văd liniștiți de lumea lor, nu mai sunt interesați de altceva, de posibilitatea de a evolua sau chestii de genul. Și nu putem spune că femeile care se uită în ochii altora pe stradă o fac pentru că sunt super deschise și le place să vadă lume, să socializeze, etc. Nici vorbă, dacă am fi genul acesta de societate cu siguranță România ar fi o țară asemănătoare Olandei sau altei țări foarte dezvoltate din Uniunea Europeană…

Dacă te interesează o anume femeie dar ea nu caută contactul vizual, trebuie să-ți vezi de treabă. Nu este interesată de tine, nu este interesată de nimeni. Nu insista.

Reply