Claxonatul – boala bărbatului sub mediocru

Nu de puține ori ni s-a întâmplat să mergem cu mașina pe stradă și să vedem niște femei foarte frumoase care circulă pe trotuar. Nu de puține ori ni s-a întâmplat să mergem pe trotuar și să vedem niște imbecili care trec cu mașina pe lângă niște domnișoare perpedes și încep să claxoneze ca niște adevărați idioți. Cred că este o modă adusă de la țară, unde bărbații obișnuiau să fluiere după femei ca după niște oi, doreau să le atragă atenția, să se facă remarcați.

Acuma dacă ne gândim la urmările claxonatului după femei pe stradă, ele sunt zero. Nu o să sară în mașina celui ce claxonează nici o femeie, niciodată, doar pentru că a claxonat.  Claxonatul nu denotă altceva decât foarte multă prostie care din păcate nu poate fi tratată. Dacă te naști prosti, dacă nu ai părinți care să te deștepte, nu mai ai nici o șansă. Maximum ce poți face atunci este să claxonezi pe stradă să atragi atenția asupra ta în acest mod, uneori foarte disperat.

Nu o să vezi niciodată un bărbat inteligent care să claxoneze pe stradă. Un gentleman face parte din acea categorie socială peste medie, peste mediocru. Înțelege faptul că un claxon nu are nici o repercusiune asupra prezentului, că este un obicei prostesc și foarte țărănesc. În momentul în care un gentleman vrea să atragă atenția unei femei, găsește altă cale, nu țipatul, claxonatul sau orice apucătură de-asta de oier. Femeile nu sunt oi ca să le atragi atenția cu zgomot.

Nimeni în lumea asta nu mai claxonează după femei pe stradă în afară de români…

Reply