Cât de mult contează vârsta la care îți începi viața sexuală?

Sunt de părere că fetele din ziua de azi își încep viața sexuală mult prea devreme, adică undeva pe la 11 – 12 ani. Din ce cauză se ajunge aici? Păi este vorba despre niște părinți care NU ȘTIU cum să-și crească copiii, niște părinți limitați care nu pot să priceapă faptul că Facebook le tâmpește odraslele. Da, popularitatea asta pe Facebook conduce la niște aere de femeie fatală chiar dacă e vorba despre o copilă de 12 – 13 ani. Atunci când ești narcisist și încrezut, e ușor să-ți pierzi virginitatea.

Bine, nu că virginitatea acestor mucoase de 12 ani care visează la pulă în loc de păpuși uneori nici la 12 ani ar valora 2 bani. E clar că dacă la 12 ani fetele se gândesc la așa ceva, nu vor ajunge studente eminente niciodată. Eu când eram mic fetițele de vârsta aceasta se jucau cu păpușile și stăteau cu burta pe carte. În ziua de azi, fetițele de 12 ani nu sunt în stare să ia bacul după 12 ani de carte dar stau cu fundul pe pulă. E o diferență prea mare de mentalitate.

Contează foarte mult vârsta la care îți începi viața sexuală pentru că evenimentul te transformă. Am auzit cu toții de acele mame devenite mame încă din copilărie și cred că este doar o noțiune de timp până când o copilă de 12 ani poate rămâne însărcinată, ea crede că se joacă, habar nu are ce-i sexul și chestii de-astea, chiar dacă postează în femeia fatală cu curul dezvoltat pe Facebook. Cred că trebuie să fii minim major ca să fii conștient de ceea ce faci în momentul în care alegi să-ți începi viața sexuală. Știi să te protejezi și știi care sunt riscurile, știi că nu este vorba despre o joacă…

Repet, totul pleacă de la niște părinți dobitoci…

 

 

 

Reply